Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Deniz Bolisik, dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2024, 00:01

Deniz Bolisik, protagonista serialului Aripi frante

Sursa: Instagram Deniz Bolisik

Cum arată renumita Deniz Bolisik, eroina serialului Aripi frânte, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță la un salon de înfrumusețare, în timpul unei ședințe de întreținere a tenului!

Deniz Bolisik face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 41 de ani, superba actriță a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale roluri jucate pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de excepție. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata Deniz în anul 2022, când a făcut parte din distribuția serialului Aripi frânte, în care a jucat rolul principal, care i-a adus cel mai mare succes din carieră ei de până atunci.

Cum arată renumita Deniz Bolisik, eroina serialului Aripi frânte, fără machiaj

Deniz Bolisik a venit pe lume în anul 1982, în capitala Ankara, unde a crescut și a studiat. Părinții săi aveau o situație materială modestă însă i-au oferit o educație exemplară și sprijin necondiționat pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o carieră solidă. În ciuda faptului că își dorea să se îndrepte către actorie, la vârsta majoratului, Deniz s-a înscris la Facultatea de Economie în cadrul Universității Eylul, dar după absolvire a conștientizat că nu va putea profesa în domeniul

economic și s-a reorientat către prima ei mare pasiune, actoria.

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, imaginea care a topit inimile fanilor săi! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik, alături de o fetiță adorabilă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deniz Bolisik a fost admisă la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe, devenind în cele din urmă o actriță cu drepturi depline, așa cum visase încă din copilărie și la scurtă vreme de la absolvire Deniz a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, unde la un moment dat a fost remarcată de o mare casă de producție și a început să primească propuneri de a juca în seriale.

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte și care i-a adus marele succes al carierei sale a fost serialul Aripi frânte, în care a dat viață personajului principal Nefise. Dincolo de activitatea intensă pe platourile de filmare, Deniz Bolisik este prezența și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri inedite din viață de zi cu zi, spre deliciul fanilor săi.

De curând, această a postat un scurt clip video în care și-a făcut apariția fără machiaj, iar urmăritorii săi au admirat naturalețea și frumusețea ei fără cusur.

Citește și: Îndrăgita Deniz Bolisik, mărturisiri emoționante despre personajul Nefise, jucat în serialul Aripi frânte! Iată ce a spus celebra actriță la finalul filmărilor! „Nefise este gata să facă orice pentru copiii ei”