Nefise îi dezvăluie adevărul lui Muzaffer! Aflați cum va reacționa bărbatul și ce măsuri va lua pentru a se apropia de Emre, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2022, 11:57
video Foto(8)

Muzaffer îl înfruntă pe Emre, iar Nefise va fi nevoită să îi dezvăluie adevărul soțului ei, asumându-și riscul de a fi părăsită.

Serial Aripi frânte a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, datorită poveștii impresionante de viață a celor patru frați care vor lupta până în ultima clipă pentru a rămâne o familie unită. Îndrăgită producție se apropie cu pași repezi de final. Nu pierdeți ultimele trei episoade pentru a descoperi deznodământul captivantei povești. În această seară, Nefise va ajunge în punctul în care se va vedea nevoită să îi dezvăluie adevărul lui Muzaffer.

Nefise îi dezvăluie adevărul lui Muzaffer! Cum va reacționa bărbatul și ce măsuri va lua pentru a se apropia de Emre

După multe căutări și frământări, Onur și Zeynep găsesc locul în care Ahmet o ține captivă pe Cemre și încearcă din răsputeri să o elibereze din mâinile diabolicului Ahmet. Între timp însă, Talat își va face apariția pentru a-l înfrunta pe nepotul lui Ahmet, pentru a se răzbună după altercația avută anterior.

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

De această dată, Talat vine hotărât să îl ucidă pe nepotul lui, iar Cemre îi urmărește din umbră și va fi șocată să descopere adevărata identitate a celui pe care îl consideră a fi Kartal.

La fața locului vor ajunge și Nefise cu Muzaffer care vor încerca să o recupereze pe Cemre, care este din nou în pericol de moarte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, în urmă accidentului suferit de tată ei, Asya este chemată de către anchetatorii care se ocupă de investigația cazului. În cele din urmă, Nefise e pe cale să fie chemată de polițiștii care au descoperit pe camerele de filmat ale benzinăriei în care s-a refugiat.

Între timp, Emre il va infrunta din nou pe Tarik, tânărul pe care Muzaffer îl consideră fiul lui și cei doi tineri ajung protagoniștii unei noi altercații.

În cele din urmă, Muzaffer va fi nevoit să intervină între ei pentru a restabili pacea, însă va fi agresiv cu Emre. În tot acest timp, Nefise va privi devastată de durere ceartă aprigă dintre tată și fiu și la un moment dat se va vedea nevoită să îi spună adevărul soțului ei, despre fiul lui.

Citeste si: Muzaffer din serialul Aripi frânte, pregătiri intense pentru noul proiect neobișnuit! Celebrul actor Fatih Al a lăsat deoparte platourile de filmare! Iată despre ce tip de producție este vorba!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.