Nefise îl confruntă pe Kemal:”Nu mai am pic de încredere în tine” Muzaffer îl anunță pe Onur că fiul lui este în viață

Autor: Madalina Maftei

Nefise îl confruntă pe Kemal

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente noi și emoționante se vor petrece, în aceasta seara, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, evenimente neașteptate, pline de suspans, se vor derula pe micile ecrane, într-un nou episod din serialul ”Aripi frânte”.

Muzaffer nu poate ține ascunsă vestea pe care a primit-o în urmă cu puțin timp, astfel îi spune lui Onur despre faptul că Murat este în viață: ”Onur, Murat trăiește”.

Onur rămâne surprins și nu-i vine să creadă că fiul dispărut a lui Muzaffer trăiește.

Fratele cel mic a lui Emre îi spune acestuia cât de mult înseamnă pentru el: ”Emre, eu nu vreau alt frate în afară de tine”.

Citeste si: El este cel mai important și iubit bărbat din viața frumoasei Cemre din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță Gizem Güneş alături de fratele ei mai mic!

Nefise, față în față cu Kemal

Nefise a fost răpită de Kemal, care știe adevărul despre fiul lui Muzaffer. Nefise nu mai suportă să-i ascundă un asemenea secret soțului ei și vrea să-i spună adevărul.

”Muzaffer poate afla despre Emre în orice moment”, i-a spus Nefise lui Kemal, care a angajat un om care s-a dus la soțul femeii și i-a spus că fiul lui trăiește.

Kemal a trimis un tânăr care să se dea drept Murat, în condițiile în care Nefise știe adevărul, acesta fiind și motivul pentru care a răpit-o, totul pentru ca Muzaffer să nu știe adevărul despre fiul său.

”Nu mai am pic de încredere în tine”, i-a spus Nefise lui Kemal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nefise nu mai suportă să-și vadă copiii certându-se și izbucnește în lacrimi, durerea pe care o are în suflet nu o poate umple nimeni.

”Decât să vă văd așa, mai bine muream”.

Citeste si: Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare alături de un bărbat misterios! Iată cu cine a fost fotografiată celebra actriță Deniz Bolisik și ce se întâmplă între ei!

Unchiul lui Ahmet este în culmea fericirii, planul său merge ca pe roate și este mulțumit de faptul că Zeynep a înnebunit din nou.

Onur nu se mai înțelege cu logodnica sa, Zeynep pare distrasă de gândurile ei, se pare că Ahmet a reușit să o transforme în ceea ce își dorea încă de la început.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.