Neglijenta parintilor a bagat in pamant un copil si l-a adus pe cel de-al doilea in stare grava, la spital!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 01:50

Totul s-a petrecut in cateva fractiuni de secunda, in timp ce copiii se jucau, nesupravegheati, in spatele unui microbuz. Se pare ca de fata era si sora lor mai mare.

Tragedia s-a produs in doar cateva clipe. Gemenii, de numai 6 ani, si-au ales cum nu se poate mai prost locul de joaca. Nesupravegheati de parinti, baietii au sarit in spatele unui microbuz si s-au agatat de bara acestuia.

In zadar au incercat medicii sa il salveze pe unul dintre copii din ghearele mortii. Impactul a fost atat de puternic incat Andrei a murit pe loc. Celalalt se lupta din rasputeri pentru viata.



Oamenii din sat erau obisnuiti cu joaca celor doi baieti, mai ales ca nu era pentru prima data cand se agatau de masini.


Autoritatile spun ca o sora a celor doi baieti ar fi asistat la intreaga scena macabra. Fata, in varsta de 15 ani, va fi consiliata de psihologi.

Tatal celor doi copii nici macar nu stia pe unde se joaca baietii si nici nu isi facea mari probleme asupra sigurantei lor.


In timp ce barbatul abia afla de tragedie, soferul microbuzului era testat de politisti. A reiesit ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, insa, tragedia i-a adus un dosar penal in care este cercetat pentru ucidere si vatamare corporala din culpa. Intre timp, cei de la Protectia Copilului vor decide daca parintii vor fi decazuti din drepturi sau nu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?