Neglijenta ucide! In ultimii ani, din ce in ce mai multe animale salbatice ajung libere in locuri publice, punand in pericol viata oamenilor nevinovati

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Victimele nici macar nu apuca sa se dezmeticeasca din socul unei intalniri de gradul trei fie cu un taur furios alergand liber pe strazi, un tigru de la gradina zoologica care pune pe jar un intreg oras sau prezenta unui crocodil in apa de la strand.

Un politist a fost impuns de taur in mijlocul orasului Braila. Nici nu a avut timp sa-si dea seama ce se intimpla. Animalul s-a napustit asupra lui! Bestia scapase de la o ferma din preajma orasului. Priviti imaginile de pe camerele de supraveghere: surprind taurul alergind bezmetic pe sosea, printre masini. Animalul ajunge intr-o intersectie si, se napusteste cu toata forta spre politistul care dirijeaza circulatia. Intr-o clipa il ia in coarne!

Grav ranit, dupa lovitura puternica primita, omul reuseste sa se tarasca pana pe trotuar, unde cativa martori care au asistat la scena socanta, incearca sa-l ajute.

In cele din urma, animalul a fost tranchilizat de catre medicii veterinari si dus in siguranta la ferma.

Politistii ancheteaza acest caz. Pentru neglijenta proprietarii au fost amendati cu 500 de lei. Politistul luat in coarne intentioneaza sa-l dea in judecata pe proprietar si sa ceara daune in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale. Ceea ce tocmai ati vazut nu este insa un caz singular pe strazile din Romania.



##VIDEO83954##

In urma cu aproape doi ani la Sibiu un tigru a scapat de la gradina zoologica. Tot din neglijenta: ingrijitorul a uitat deschisa poarta custii. Cand si-a dat seama de urmari, omul a incercat sa-l ademeneasca inapoi, dar animalul deja fugise.

Si dus a fost pana la marginea orasului Sibiu! Autoritatile au alertat imediat populatia. Nimeni nu avea voie sa iasa din casa.

Oricine i-ar fi iesit fiarei in drum i-ar fi putut cadea prada. Echipe speciale au mers imediat pe urmele salbaticiunii! Periculosul animal a fost urmarit ore in sir. Din fericire, felina a fost prinsa, insa vanatorii au fost nevoiti sa o impuste ca sa nu puna in pericol viata oamenilor.

Anul trecut trei tineri din Roman au avut si ei parte de o surpriza. Voiau sa se scalde intr-un bazin, insa au ramas socati cand au vazut un crocodil in apa! Reptila era vedeta la un circ.

Insa la plecare ingrijitorii nu au numarat toti actorii. Stapanii neglijenti au venit in cele din urma sa recupereze reptila.

Un incident hilar s-a petrecut chiar in aceasta luna la Gradina Zoologica din Timisoara! O zebra a evadat din tarc si l-a doborat pe director. Animalul, care tocmai era prezentat jurnalistilor, s-a emotionat atat de tare in fata camerelor de filmat incat a luat-o la sanatoasa. Din fericire, directorul nu a patit nimic.

S-a ales doar cu sperietura!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.