Ingrediente
300 g ciocolata neagra
½ cana de faina de migdale
¼ cana de cacao
50 ml unt topit
Un praf de sare
3 oua
½ cana miere
Coaja de la o portocala
Mod de preparare
Se pune in robotul de bucatarie 100 g ciocolata neagra (direct din congelator) si se blendeaza pana devine pulbere, apoi se amesteca cu faina de migdale, cacaua si sarea.
Se amesteca pana se omogenizeaza, se toarna totul intr-un bol si se adauga ouale batute cat mai bine, mierea si untul, amestecand continuu pentru a pastra o consistenta omogena.
Restul de ciocolata se zdrobeste si se amesteca in compozitie.
Se toarna totul intr-o tava tapetata cu foaie de copt, apoi se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 30 minute, verificand cu o scobitoare daca este gata.
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei