Negresa cu fulgi de ciocolata (fara faina/ fara gluten)

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 12 oct 2020, 21:40

Cost estimativ: 40 lei pentru 6 persoane

 

Negresa cu fulgi de ciocolata (fara faina/ fara gluten)
Cost estimativ: 40 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
300 g ciocolata neagra
½ cana de faina de migdale
¼ cana de cacao
50 ml unt topit
Un praf de sare
3 oua
½ cana miere
Coaja de la o portocala
Mod de preparare
Se pune in robotul de bucatarie  100 g ciocolata neagra (direct din congelator) si se blendeaza pana devine pulbere, apoi se amesteca
cu faina de migdale, cacaua si sarea.
Se amesteca pana se omogenizeaza, se toarna totul intr-un bol si se adauga ouale batute cat mai bine, mierea si untul, amestecand continuu pentru a pastra o consistenta omogena.
Restul de ciocolata se zdrobeste si se amesteca in compozitie.
Se toarna totul intr-o tava tapetata cu foaie de copt, apoi se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 30 minute, verificand cu o scobitoare daca este gata.

Ingrediente

300 g ciocolata neagra
½ cana de faina de migdale
¼ cana de cacao
50 ml unt topit
Un praf de sare
3 oua
½ cana miere
Coaja de la o portocala


Mod de preparare

Se pune in robotul de bucatarie  100 g ciocolata neagra (direct din congelator) si se blendeaza pana devine pulbere, apoi se amesteca cu faina de migdale, cacaua si sarea. 


Se amesteca pana se omogenizeaza, se toarna totul intr-un bol si se adauga ouale batute cat mai bine, mierea si untul, amestecand continuu pentru a pastra o consistenta omogena.
Restul de ciocolata se zdrobeste si se amesteca in compozitie.
Se toarna totul intr-o tava tapetata cu foaie de copt, apoi se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 30 minute, verificand cu o scobitoare daca este gata.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.