Negresa rapida

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 04 oct 2020, 15:50

Simplu si rapid!

 

Negresa rapida
Ingrediente
250 g unt
200g ciocolata neagra (70% cacao)
75 g visine uscate (optional)
50g nuci taiate
80g cacao cernuta
65 g faina cernuta
1 lingurita praf de copt
360g zahar tos
4 oua
Coaja de la o portocala (optional)
250 ml creme fraîche (optional)
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 180C.
Puneti hartie de pergament intr-o tava patrata, de 24 cm.
Intr-un castron mare, topiti ciocolata si untul, la bain-marie, amestecand pana au o consistenta fina si omogena. In acest moment, adaugati visinele si nucile, daca doriti.
Intr-un castron separat, amestecati cacaoa, faina, praful de copt si zaharul, dupa care puneti acest amestec peste cel de ciocolata. Puneti si ouale si amestecati pana se omogenizeaza.
Turnati amestecul in tava si dati la cuptor aproximativ 25 min.
Nu trebuie sa le uscati prea tare, asa ca daca le intepati cu sconitoarea, nu trebuie neaparat sa fie curata cand o scoateti.
Negresa trebuie sa fie facuta pe margine, dar moale la interior.
Lasati-o sa se raceasca in tava, dupa care puteti sa o taiati in forma dorita si aranja pe un platou.

Ingrediente

250 g unt
200 g ciocolata neagra (70% cacao)
75 g visine uscate (optional)
50 g nuci taiate 
80 g cacao cernuta
65 g faina cernuta
1 lingurita praf de

copt
360 g zahar tos
4 oua
Coaja de la o portocala (optional)
250 ml creme fraîche (optional)


Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180C.
Puneti hartie de pergament intr-o tava patrata, de 24 cm. 
Intr-un castron mare, topiti ciocolata si untul, la bain-marie, amestecand pana au o consistenta fina si omogena.
In acest moment, adaugati visinele si nucile, daca doriti.

Intr-un castron separat, amestecati cacaoa, faina, praful de copt si zaharul, dupa care puneti acest amestec peste cel de ciocolata. Puneti si ouale si amestecati pana se omogenizeaza.
Turnati amestecul in tava si dati la cuptor aproximativ 25 min. Nu trebuie sa le uscati prea tare, asa ca daca le intepati cu sconitoarea, nu trebuie neaparat sa fie curata cand o scoateti.
Negresa trebuie sa fie facuta pe margine, dar moale la interior.

Lasati-o sa se raceasca in tava, dupa care puteti sa o taiati in forma dorita si aranja pe un platou.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.