Ingrediente:
1 lingurita sare de mare
400g zahar pudra
100g dulce de leche
1 varf de sare de masa
280g faina
200g unt sarat
1 lingurita extract de vanilie
150g unt
100ml smantana pentru frisca
100g covrigei sarati
80g pudra de cacao
200g ciocolata neagra
16 covrigei sarati
4 oua
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade, unge o tava si pune hartie de copt.
Topeste cele 200g de unt si ia de pe foc. Adauga zaharul, cacao si extracul de vanilie, apoi ouale, unul cate unul, amestecand bine. Pune faina, apoi adauga peste baza de covrigei.
Amesteca sarea de mare cu dulche de leche. Adauga peste aluatul din tava. Coace 25 de minute, apoi lasa la racit la temperatura camerei si doua ore in frigider.
Cititi continuarea pe kfetele.ro.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta