Nehir Erdogan, actrița din Melek, probleme cu legea din cauza consumului de substanțe interzise! Ce decizie au luat judecătorii în cazul vedetei

Author: Diana Ghita
Actualizat: 20 nov 2023, 14:27

De ce a avut de a face cu autoritățile Nehir Erdogan

Sursa: pexels.com; captură Kanal D

Nehir Erdogan, în vârstă de 43 de ani, este o celebră actriță din Turcia. Aceasta a devenit cunoscută la nivel internațional prin intermediul numeroaselor producții în care a jucat.

Renumita Nehir Erdogan a jucat și în serialul fenomen Melek, care a fost difuzat la Kanal D. Aceasta este o producție turcească ce a cucerit publicul din întreaga lume, printre care și pe români.

Nehir Erdogan este foarte admirată pentru interpretarea ei din Melek

Celebra actriță a întruchipat impecabil personajul principal, Melek Karadag, o femeie puternică aflată într-o continuă luptă pentru supraviețuire într-o societate tradițională, cu valori arhaice și reguli stricte.

Aceasta nu a activat toată viața în domeniul actoriei, într-o perioadă cochetând cu televiziunea. Aceasta a fost prezentatoare la postul de televiziune TRT1, dar și gazda a numeroase emisiuni de divertisment la diferite posturi TV turcești.

Astfel, prin diversele ei apariții, unde și-a scos în evidență atât măiestria, cât și personalitatea carismatică, vedeta a câștigat inimile publicului, având sute de mii de fani care o apreciază, pentru talentul ei remarcabil, și care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Deși, la prima vedere, Nehir pare să fi avut o evoluție foarte frumoasă, aceasta are, de fapt, un mare secret. Puțini oameni știu că îndrăgita Melek a avut mari probleme cu autoritățile, din cauza consumului de droguri.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, decizie uluitoare! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță într-un complex comercial din Istanbul și ce dezvăluiri le-a făcut jurnaliștilor

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce probleme cu legea a avut cea mai iubită actriță din serialul Melek

În anul 2014, presa din Turcia scria despre actriță faptul că a fost condamnată la 10 luni de închisoare pentru deținerea de substanțe interzise și stimulente pentru consum.

Inițial, judecătorii de la Tribunalul Penal de Primă Instanță din Istambul au stabilit ca Nehir Erdogan să primească o pedeapsă de 2 ani.

Însă, celebra artistă a luptat pentru a dovedi că nu a consumat astfel de substanțe pe teritoriul Turciei. Aceasta a negat cu vehemență acuzațiile care i-au fost aduse, spunând că a consumat droguri doar o singură dată, în Olanda.

„Am încercat o dată la Amsterdam. Nu am folosit in Turcia. Afirmațiile în acest sens nu sunt adevărate. Nu folosesc droguri. Vreau achitarea mea”, a susținut actrița în cadrul procesului din 2014.

În cele din urmă, după analiza dosarului și a declarațiilor ei, Tribunalul Penal i-a redus sentința de la 2 ani, la un an de închisoare. Mai apoi, aceasta s-a modificat, din nou, la 10 luni de arest, însă acest lucru nu a avut să rămână valabil pentru mult timp. Ulterior, pedeapsa a fost amânată din cauză că cei ce se ocupau de caz nu au putut stabili un verdict clar.

Citește și: Cum arată Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți