Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță, dincolo de platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2023, 14:05
serialul melek Foto(5)

Nehir Erdogan, in serialul Melek

Sursa: Captură KANAL D

Nehir Erdogan, eroina productiei Melek, le-a dezvăluit fanilor săi pasiunea ei de suflet! Iată cu ce se ocupă renumita actriță când nu se află pe platourile de filmare!

Superba Nehir Erdogan are 43 de ani și se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale Turciei. În cele două decenii de activitate intensă pe platourile de filmare, carismatică actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru actorie, jucând magistral în multe producții de succes.

Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță

Nehir Erdogan a venit pe lume în anul 1980, în Izmir. Părinții săi i-au oferit o educație deosebită, în ciuda dificultăților financiare și au sprijinit-o pas cu pas pentru a-și urmă studiile. Pentru că și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din perioada adolescenței, Nehir Erdogan a început să joace în timpul liceului alături de alți colegi ce făceau parte din trupa de teatru a școlii.

Citește și: Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, a trecut printr-o căsnicie eșuată dar visează încă la marea dragoste! Iată cine a fost soțul superbei actrițe

Chiar daca își dorea enorm să meargă pe calea actoriei, după absolvirea liceului, Nehir s-a înscris la îndemnul familiei, la Facultatea de Economie și Științe Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor, însă treptat a realizat că acest domeniu nu i se potrivește deloc și atunci s-a reorientat către actorie și s-a înscris la Facultatea de Radio, Televiziune și Cinema în cadrul Institutului de Științe

Sociale, pe care a încheiat-o cu succes, îndeplinindu-și astfel marele vis.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În ciuda faptului că s-a dedicat mereu trup și suflet carierei sale și a petrecut mult timp pe platourile de filmare, Nehir Erdogan și-a mai descoperit de-a lungul anilor o pasiune. Îndrăgită actrița a început cu ani în urmă să ia lecții de echitație și treptat a ajuns să practice acest sport la nivel avansat.

În prezent, aceasta merge cât poate de des să se bucure de echitație în aer liber și adoră să fie în prejma cailor. De curând, Nehir a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini inedite din timpul orelor petrecute la clubul de echitație la care obișnuiește sa meargă de multi ani. 

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.