Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță, la cei 44 de ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2024, 00:14
video Foto(4)

Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce transformare de look a recurs renumita actriță, la trei de la încheierea filmărilor pentru îndrăgita producție!

Nehir Erdogan este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, această a jucat în multe producții de excepție care i-au adus mari reușite și distincții pe plan profesional, dar și admirația publicului din Turcia și din străinătate.

Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, apariție de senzație în mediul online

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe carismatica actriță Nehir Erdogan în anul 2023, în distribuția serialului Melek, în care a jucat rolul principal.

Aceasta a făcut furori cu talentul dovedit și a construit un personaj complex, care a transmis emoții și trăiri puternice.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, decizie uluitoare! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță într-un complex comercial din Istanbul și ce dezvăluiri le-a făcut jurnaliștilor

De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția cu un nou look.

Aceasta și-a tuns mult mai scurt părul și a ales o nouă nuanță de castaniu, spre marea încântare a urmăritorilor săi din mediul online, care i-au transmis aprecieri.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Nehir Erdogan, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Nehir Erdogan s-a născut în anul 1980, în orașul Izmir, într-o familie modestă, în sânul căreia ea și fratele ei au primit o educație exemplară și strictă, dar și sprijin pentru că fiecare să își finalizeze studiile. Nehir și-a dorit încă din copilărie să devină actrița, însă după încheierea liceului aceasta s-a înscris, la îndemnul familiei sale la Facultatea de Economie și Științe Administrative, dar treptat a realizat faptul că nu va putea să renunțe definitiv la marea ei dorința și s-a hotărât să se înscrie

și la Facultatea de Radio, Televiziune și Cinema în cadrul Institutului de Științe Sociale, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: Nehir Erdogan, actrița din Melek, probleme cu legea din cauza consumului de substanțe interzise! Ce decizie au luat judecătorii în cazul vedetei

În anul 2007 Nehir Erdogan a debutat pe platourile de filmare ale producției artistice The Secrets of the Angel, care s-a turnat în Los Angeles, iar de atunci frumoasa actriță s-a bucurat de multe reușite pe plan profesional și a construit carieră pas

cu pas.

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!