Nehir, în pericol de moarte! Aflați ce măsuri va lua Nazim si ce se va întâmpla în episoadele de luni și marți, 22 și 23 noiembrie, din serialul Nehir!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 nov 2021, 13:34
nehir serial la Kanal D Foto(6)

Nehir este rapita si sechestrata

Sursa: Captură KANAL D

Nehir este răpită și sechestrată și ajunge din nou în pericol de moarte! Aflați cum va reacționa Nazim și ce se va întâmpla!

Producția turcească Nehir (Baraj) a captivat atenția telespectatorilor din România încă de la primele episoade difuzate luni și marți de la ora 22:30, la Kanal D.
Povestea impresionantă de viață a personajului feminin central, Nehir, a cucerit publicul. Tânăra, abandonată de părinți a crescut la orfelinat. Însă dificultățile și ghinionul în dragoste o urmăresc încă pe tânăra Nehir, care nu reușește să trăiască fericită alături de bărbatul iubit și de fiul ei.

Deși a întâlnit marea dragoste, pe Nazim, tatăl fiului ei, Nehir se lovește de multe piedici ce intervin în calea fericirii lor.

Nehir, în pericol de moarte! Tânăra este răpită și sechestrată!

În ciuda faptului că se iubesc enorm și s-au sprijinit mereu, Nehir și Nazim încearcă să se apropie însă destinul îi desparte de fiecare dată. Dacă până acum Bahar a fost cea care a încercat să îi despartă pe Nehir și Nazim, de această dată cel care va interveni între cei doi îndrăgostiți va fi Tarik.

Tânărul va merge în biroul lui Nehir și o va sărută într-un moment în care această era extrem de tristă și vulnerabilă, iar Nazim îi surprinde din nou apropiați.

Citeste si: Cum arăta celebra Biran Damla Yilmaz, eroina serialului NEHIR, înainte de operațiile estetice! Diferența e uluitoare!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Excesiv de gelos, Nazim decide din nou să se îndepărteze de Nehir, în ciuda fapului că o iubește la fel de mult că în prima zi.
Pe de altă parte, problemele se țîn lanț de Nehir, care după ce suferise cu ceva vreme în urmă răpirea micuțului Mert, de această dată răpitorul o va captura și o va sechestra într-un loc îndepărtat pentru a-i cere despăgubire lui Nazim.

Nehir ajunge din nou în pericol și încearcă din răsputeri să scape din locul în care fusese închisă cu forță. Între timp, Nazim pornește în căutarea disperată a femeii iubite și are de gând să înfrunte orice pericol pentru a o salva pe Nehir.

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.