Nehir, "sechestrata" de Nazim! Aflati ce se va intampla in aceasta seara in serialul Nehir, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 aug 2021, 10:14
nehir noul serial la Kanal D Foto(8)
Nehir este sechestrata de Nazim
Sursa: Captură KANAL D

Nehir este socata de tot ceea ce aude si hotaraste sa plece.

Intreaga poveste dintre Nehir, Tarik si Nazim se complica si mai mult. Odata ce a aflat adevarul despre Nehir, Tarik o paraseste pe Nehir, nu inainte, insa, de a-i spune si el secretul ascuns de el si adevaratul Nazim, in ceea ce o priveste pe frumoasa fata.

Nehir este socata de tot ceea ce aude si hotaraste sa plece. Nazim ii iese in cale acesteia, chiar inainte de a parasi casa, si afla ca Tarik <l-a demascat>.

Fara sa stea pe ganduri, Nazim, care nu vrea sa o piarda pe Nehir, o urmareste, vrand sa afle unde va pleca, iar intamplarea face ca barbatul sa afle ca frumoasa fata este cautata de autoritati. Nazim o <ascunde> pe Nehir, astfel incat aceasta sa fie protejata, sa nu ajunga in inchisoare. Nehir insa, intelege altfel lucrurile si cauta disperata sa fuga din <ascunzatoare>.

Ceea ce nu stie Nehir este ca <mama ei>, impreuna cu Ahmet si Ismet au fost prinsi si incarcerati pentru faptele lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Nehir”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 8, sezonul 1, miercuri, 4 august 2021- VIDEO

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.