Nehir și Nazim, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna! Aflați ce întorsătură neașteptată vor lua lucrurile, în episoadele de luni și marți, din 15 și 16 noiembrie, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2021, 13:45
tarik din serialul Nehir Foto(5)

Tarik lupta din nou pentru Nehir

Sursa: Captură KANAL D

Nazim o suprinde pe Nehir sărutându-se cu Tarik și speranțele lui de a se reconcilia se năruie din nou. Aflati ce se va intampla!

Serialul turcesc Nehir (cu denumirea originală Baraj) a cucerit inimile telespectatorilor din Turcia și din țările în care a fost difuzat, datorită poveștii tulburătoare de viață a personajului central, Nehir, o tânăra greu încercată de destin. Această a fost abandonată de părinți încă din copilărie și a crescut în condițîi grele la orfelinat. Însă problemele și dezamăgirile o urmăresc încă pe tânăra Nehir, care nu reușește să trăiască fericită alături de niciun bărbat.

Deși îl iubește enorm pe Nazim, tatăl copilului ei, Nehir se împiedică de multe obstacole ce intervin în calea fericirii lor.

Nehir și Nazim, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna!

Chiar dacă păreau din ce în ce mai aproape de a formă din nou un cuplu și își doreau enorm să își crească fiul împreună, Nehir și Nazim ajung din nou la un pas de o despărțire definitivă.

După intervenția lui Bahar menită să îi despartă din nou pe Nehir și Nazim, tânăra Nehir s-a apropiat din ce în ce mai mult de bărbatul, care a fost adus în viață să tot de rivală Bahar, pentru a-l uită pe Nazim.

Între timp însă lucrurile capătă o nouă turnură în sufletul lui Nehir, după ce Tarik descoperă noile planuri puse la cale de Bahar.

Astfel, tânăra Nehir descoperă cine este cu adevărat bărbatul de care se apropiase în ultima vreme.

Citeste si: Cum arăta celebra Biran Damla Yilmaz, eroina serialului NEHIR, înainte de operațiile estetice! Diferența e uluitoare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, Tarik încearcă din răsputeri să îi demonstreze lui Nehir că acel bărbat este un escroc. Tarik o duce acasă la acel bărbat pentru a se convinge de faptul că era căsătorit de fapt. Intre timp insa, Tarik nu vrea sa piarda deloc timpul si incearca din nou sa o recucereasca pe Nehir. 

Aflați cum va reacționa Nehir, dar și ce se va întâmplă când Nazim o va vedea sarutandu-se cu Tarik, luni și marți, în noile episoade din serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.