Nelson Mondialu a aruncat BOMBA! Vrea sa treaca apartamentul lui pe numele Biancai!

Autor: O.P.
Actualizat: 17 iul 2022, 19:55
Nelson Mondialu a aruncat BOMBA despre Bianca

Dupa ce initial nu a fost de acord cu relatia lui Livian si a Biancai, Nelson Mondialu s-a razgandit si iata ca a luat o decizie foarte importanta:

Nelson Mondialu a aruncat BOMBA despre Bianca

''Mi-am dat seama ca intr-adevar Oconasu cu Bianca se iubesc. O iubire nemarginita, deci nu are margini. De aceea, eu voi fi scurt si pe intelesul tuturor. Deci, intr-adevar am ajuns la concluzia ca Mr. Livian cu Bianca se iubesc. Da, si de aceea eu le transmit mesajul ca ii astept cu usa deschisa sa vina acasa.

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", la rascruce de drumuri! Iata ce anume a decis staff-ul emisiunii in privinta sa, dupa intarzierile repetate de la filmari!

Acum o sa fie putina problema, dar o rezolvam. Am decis sa ne mutam, eu cu Liana sa ne mutam in Floresti. Am gasit un apartament, nu apartament, o camera cu living, cu bucatarie, cu baie cu tot.

Citeste si: Bianca il critica pe Livian: paranoic si arogant! Cel mai mare defect al concurentului Puterea dragostei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ne mutam. Bineinteles, o sa trecem pe numele tau si a lui Bianca apartamentul. Sa nu fie discutii ca se face nemarginire de...Bun! Nunta o sa o programati voi, nasii ii cautati voi, ca eu nu am prieteni...'', a spus Nelson Mondialu in cel mai recent vlog. 

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.