Nelson Mondialu sustine ca a fost amenintat de un concurent de la "Puterea dragostei"! Despre cine este vorba

Autor: A.I.

Nelson Mondialu sustine ca a fost amenintat cu bataia. Nu ar fi, de altfel, prima amenintare pe care o primeste tatal lui Livian.

Nelson sustine ca a fost amenintat de Catalin cu bataia.

"M-am trezit cu mesaje(...) Cand ma uit sa mor, nu alta. Injuraturi, mai oameni buni, va rog sa-mi aratati un singur clip in care sa-l fi injurat pe Turcu, pe Andy sau pe... asta", a spus Nelson Mondialu.

Nelson l-a jignit, la randul lui, pe Catalin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Redusi mintal"! Nelson Mondialu, atac dur la rivalii lui Livian

Nelson Mondialu a lansat un atac dur la adresa lui Turcu, Andy si Catalin, rivalii lui Livian din casa" Puterea dragostei".

Livian e intr-un conflict cu cei 3, in ultima vreme intrand in clinch-uri serioase mai ales cu Andy si Catalin.

Nelson Mondialu a facut un vlog in care i-a atacat dur pe cei 3.

"Nu pot sa poarte o conversatie, sunt redusi mintal. Catalin ala vorbeste o groaza si nu-ntelege nimeni ce spune. Nu au ce sa caute in emisiune cu Oconasu, care are educatie si e inteligent", a spus Nelson Mondialu intr-un vlog.

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.