Nelson Mondialu, anunt soc dupa aparitia filmului pentru adulti cu Bianca: "Am vorbit cu avocatul, deschidem proces, sa-l bage la puscarie"

Autor: A.I.

Nelson Mondialu sustine ca Bianca a fost abuzata si a anuntat ca a vorbit cu avocatul si ca va fi deschis proces penal pe numele celui pe care Nelson il considera vinovat.

"A fost abuzata! Am fost astazi, am vorbit cu avocata, vom deschide un proces, sa il bage la puscarie, in primul rand pentru ca a abuzat de fata, fata era minora, a facut bani, a facut prostitutie online.

Politia, va rog, sa se sesizeze! Sa se sesizeze parintii Biancai!", a spus Nelson Mondialu intr-un vlog.

Decizia lui Livian legata de Bianca!

Livian a facut un vlog in care a anuntat ce decizie a luat in privinta Biancai dupa aparitia imaginilor cu ea la videochat si a filmului pentru adulti in

care apare fosta lui iubita.

Livian a anuntat ca va fi si mai aproape de Bianca in aceste momente.

De altfel, in timpul vlogului, Bianca l-a si sunat pe fostul ei iubit.

Livian a spus ca daca cei care au facut publice aceste imagini au avut ca scop sa nu mai existe nicio sansa de impacare intre el si Bianca, acestia s-au inselat.

"Nu poti sa faci asa ceva. Nu poti sa-i mai dai si tu o lovitura", a spus Livian, continuand prin a spune ca Bianca nu e acum la pamant, ci "e pe val". "Dumnezeu iti da exact cat poti tu sa duci, sa fii si mai puternic", a explicat Livian.

Bianca a vorbit despre filmul pentru adulti si imaginile de la videochat! 

Bianca  a rupt tacerea  despre filmul pentru adulti cu ea si imaginile de la videochat. Concurenta de la  Puterea dragostei  a aparut cu lacrimi in ochi!

"Dupa, cred, o saptamana in care nu am postat... Arat cum arat, am cosuri, cearcane si toate cele.

Vreau sa vorbesc cu voi pentru ca trebuie.

Au fost 3 zile de cosmar in care am crezut ca viata imi e distrusa.

Am crezut ca o singura persoana poate sa imi distruga viata, dar din pacate pentru ea sunt inca aici.

Nu m-am sinucis, nu am omorat pe nimeni, sunt in continuare aici. Si asta este datorita voua, fiindca m-a incurajat foarte multa lume", a spus Bianca Comănici într-un vlog.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Voiam sa fug cat de departe pot, eram rusinata ca oamenii m-au vazut in acele ipostaze. Voiam sa nu ies din casa multe zile.(...)

In primul rand nu m-am prostituat, in al doilea rand nu am avut niciun ban din asta.

Nu am avut haine scumpe, nu am reusit sa imi platesc chiria singura. A vrut sa imi distruga viata! Daca a fost el cel care a vrut sa imi faca rau nu a reusit! A reusit sa ma faca mai puternica.

Nu sunt mandra de ce am facut, sunt dezamagita. Omul care sunt acum nu agreeaza un astfel de comportament. Uitandu-ma la mine imi este mie greata de mine. Nu sunt mandra de ce am facut, sunt mandra de ce sunt acum".

Cand s-a intamplat ce s-a intamplat, mai ales pe camera, mi s-a spus ca nimeni nu ma vrea.(...) Imi pare foarte rau de ce am facut, imi pare tare rau", a mai spus ea.

Livian a vazut filmul pentru adulti cu Bianca!

Livian a vazut filmul pentru adulti  cu Bianca! Fiul lui Nelson Mondialu a facut un vlog in care a reactionat la aparitia acelor imagini.

"Subiectul acestui clip este, mai direct, reactia mea asupra celor aparute pe internet.

Nu vreau sa porniti direct ca incerc sa o scot pe Bianca sau incerc sa o bag ca sa ma scot eu.

Ceea ce spun e in calitate de urmaritor.

Eu cu Bianca, dupa cum bine stiti, ne-am despartit de doua saptamani. In astea doua saptamani mie imi era greu sa stau departe de ea, ei ii era greu sa se desparta de mine.

Ea a vrut sa ma recucereasca, aproape a reusit, o sa vedeti in emisiune. Acum doua zile primesc un mesaj de la Bianca: "Vezi ca a aparut ceva pe internet". Ea imi spusese, nu tot, dar imi spusese. I-am zis sa nu se agite, s-a intamplat si la altii.

M-am gandit la ea, in ce postura a fost pusa si am simtit chestia aia, cand iti vezi iubirea cu altul e un pic deranj acolo, chiar daca a fost in trecut.

Daca ma enervez fac mai mult rau, misiunea mea de acum e sa o calmez si sa iasa din toata situatia asta. M-a intrebat daca nu sunt nervos pe ea, i-am zis ca sunt nervos pe ce era ea atunci, ca punea botul la ce zicea iubitul ei de atunci. Principalul vinovat e ea", a spus Livian intr-un vlog.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.