Nelson Mondialu face acuzații grave: "Am fost bătut! Au dat cu bocancii!" Cum se simte tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Nelson Mondialu a dezvăluit că a fost bătut pe stradă
Sursa: Captură YouTube

Nelson Mondialu este un personaj controversat, acesta fiind cunoscut pentru vlogurile sale în care nu ezită să facă dezvăluiri picante și să își exprime părerea despre anumite persoane. Ce a pățit acum tatăl lui Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Nelson Mondialu și-a obișnuit prietenii virtuali cu vloguri amuzante în care povestește diferite întâmplări din viața sa. Acesta are foarte mulți urmăritori, astfel că de fiecare dată când postează un clip nou, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei interacționează cu foarte multe persoane.

Nelson Mondialu spune că a fost bătut de mai mulți indivizi

Într-un vlog postat recent pe canalul său de Youtube, Nelson Mondialu le-a povestit prietenilor virtuali că a fost atacat pe stradă de mai mulți indivizi.

Mai exact, tatăl lui Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, le-a mărturisit celor ce îl urmăresc în online că a fost bătut pe stradă, în timp ce se îndrepta către piață.

Nelson Mondialu nu doar că a povestit experiența neplăcută prin care a trecut, ci le-a arătat urmăritorilor și vânătăile cu care s-a ales, acesta dezvăluind că a fost nevoie să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar în urma investigațiilor, medicii i-au eliberat un certificat medico-legal în care au menționat că are nevoie de 21 de zile de recuperare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Uitați, am fost atacat. Să știți că mergem până la Haga dacă trebuie, la Curtea de Justiție.

(...) Am ieșit din scara blocului, voiam să îmi fac plimbarea. Am vrut să mă duc la piață, să fac cumpărături.(...) M-am întors și când m-am uitat în sus, din spate mi-a venit o lovitură crâncenă. Am spus: vai! Și am căzut jos. D-abia mă mișc. Au dat cu bocancii, oamenii aveau bocanci în picioare, m-au lovit. Am strigat: Ajutor! Nu a sărit nimeni.(...) Am fost dus la spital, mi s-au luat anumite analize cu rezultele foarte grele.
Am 21 de zile de relax.",
a povestit Nelson Mondialu într-un vlog pe care l-a postat pe canalul său de Youtube.

După cum a dezvăluit pe canalul său de Youtube, Nelson Mondialu este hotărât să facă tot ce ține de el pentru ca cei vinovați să plătească și să i se facă dreptate.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.