Nelson Mondialu' LOVESTE DIN NOU! S-a filmat in timp ce conducea cu 220 de kilometri pe ora VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:13

Ca vantul si ca gandul, cu 220 de kilometri pe ora!

Iata, doamnelor si domnilor, cum a tinut Nelson Mondialul sa se laude ca a zburat cu masina, fara sa-i pese ca putea nenoroci pe cineva. De pe bancheta din spate cea care a imortalizat isprava a fost chiar sotia sa.

 

Daca astfel de imagini ar fi fost surprinse pe un drum din Romania, de mare belea ar fi dat Nelson Mondialul. Dar nu-si face clujeanul griji.

Are el leac pentru orice. 

 

Romani mandri de masinile lor, pe care tin sa le testeze in strainatate, am mai vazut. Cine nu-si aduce aminte de baiatul care isi lauda clima bizonica, cel care a muncit pe branci in Spania ca sa isi ia o masina de lux?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

La volan l-am vazut, la fel si in zecile de filmulete cu care a impanzit internetul, ba imbracat in bebelus, ba imbracat in euro. Cum nu rateaza niciun prilej sa isi etaleze bogatia, Nelson si-a intors si acum buzunarele pe dos ca sa ne arate maruntul.

 

Nelson Simone Pop, cunoscut drept Nelson Mondialu, a intrat in atentia politistilor dupa ce in Italia a furat din masini si din supermarketuri.

In 2004 a fost arestat preventiv pentru ca au fost gasite asupra lui droguri.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.