Nelson Mondialu nu e oracol! Era convins că Andra și Mocanu nu se vor despărți! Ce spunea despre cei doi

Autor: A.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 06:40

Nelson Mondialu a greșit previziunea! Era convins că Andra și Mocanu nu se vor despărți, însă Mocanu a anunțat ieri despărțirea de Andra.

Într-un vlog în care a criticat-o și pe "nora" lui, Bianca, Nelson Mondialu a susținut că Bogdan Mocanu și Andra sunt "ca scaiul" și nu îi va despărți nimeni. Ei bine, s-a înșelat!

"Băi, vă spun eu, sută la milion. Andra cu Bogdan știți cum îs, lipiți ca și scaiul, amândoi. Pe-ăia nu-i desparte nimeni! Băi, voi vă dați seama că amândoi au apărut în clipul lui Florin Salam.

Eu vă mai spun vouă ceva, să apari în clipul lui Florin Salam e mai ceva ca și cum ai apărea într-o imagine lângă președintele de stat. E mai ceva, mă! Că aia se uită, dar clipul cu Florin Salam, orice melodie o ascultă toată lumea de 50 de milioane de ori și-i vede. Ni-i ai pe Bogdan, ni-i ai pe Andra.

Ascultați ce vă spun eu!

Vedeți-vă de treabă cu None și cu ăsta, că nu e Andra cu niciun None", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

Mocanu a anunțat despărțirea de Andra

Bogdan Mocanu a anunțat în emisiunea de ieri că se desparte de Andra, după ce aceasta a dansat cu Andy și pe el nu l-a băgat în seamă, lăsându-l să stea singur și supărat pe canapea.

Jador a venit în cele din urmă și l-a consolat.

Prezentatoarea show-ului,  Andreea Mantea, a deschis subiectul și l-a întrebat pe Mocanu dacă el și  Andra  s-au despărțit. 

"DA", a răspuns Mocanu, precizând că a luat decizia "astăzi". Anunțul a făcut-o pe Andreea Mantea să izbucnească în râs.

"Iartă-mă (n.r.- către Andra), m-a pufnit râsul pentru că...

Cumva o anunți pe ea, că ea nu știa", a spus Andreea Mantea. Andra a zâmbit și ea când a aflat, după care a fost serioasă.

"Știe, știe", a intervenit Jador. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Pirui a plecat de la filmari! Unde s-a dus blonda de la Puterea Dragostei

Citeste si: Mocanu i-a prins în pat pe Jador și Mary! S-a întâmplat în casa "Puterea dragostei"! Imaginile pe care nu le vei vedea niciodată la TV

Citeste si: Cea mai fierbinte imagine cu Mariana de la "Puterea dragostei"! A lăsat să i se vadă zona intimă! Cum a apărut

Cum a explicat Mocanu despărțirea de Andra

"Cred că știe, e de la sine înțeles. Cum nu spui că mă bat cu un om și după aia gagică-mea dansează cu el după două zile, cred că și faptul că dacă eu stau supărat într-o cameră și ea dansează cu altul, e de la sine înțeles că e pa-pa. N-am vrut să anunț pe nimeni nimica", a spus Mocanu.

"Ați încercat să vă rezolvați problema, lipsa de comunicare?", l-a întrebat Andreea Mantea pe Mocanu.

"Am încercat, am vorbit cu un perete din baie...", a răspuns Mocanu.

"Când spune că a vorbit cu un perete, se referă că a dat cu pumnul în perete", a intervenit Jador, moment în care Andreea Mantea a spus că a remarcat că Mocanu e lovit la mână.