Nelson Mondialu s-a razgandit! E de acord ca Livian sa fie cu Bianca! Ce anunt a facut

Autor: A.I.

Nelson Mondialu s-a razgandit! E de acord cu Livian si Bianca Tatal lui Livian a anuntat intr-un live ca s-a razagandit in privinta relatiei lui Livian cu Bianca.

Nelson Mondialu s-a razgandit! E de acord cu Livian si Bianca  „Eu mă mut cu Liana, îi lăsăm pe Bianca și pe Livian la noi”, le-a spus Nelson Mondialu susținătoarelor, potrivit wowbiz.ro . „I-am luat o masă în piață Biancăi, să vândă. Bianca va vinde bureți și Livian va aproviziona. Ea vinde buretele, va șterge trecutul cu buretele”, a mai transmis Nelson Mondialu.

„Doamnelor, după cum ați văzut, va vinde bureți pentru trecut, ca să-și șteargă trecutul”,  a mai spus tatăl lui Livian despre Bianca de la Puterea Dragostei.

Fanii nu au putut să nu se amuze după ce au auzit ce a spus Nelson Mondialu despre Bianca de la Puterea Dragostei.

„Nu ai ce zice. Omul e fenomen, are vorbele la el. Șterge cu buretele trecutul😂😂😂”, a comentat un susținător.

„Vinde bureți🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ești fenomenal, tata Nelson”, „Esti fenomenal, tata Nelson, talent mare, ai replica pentru orice.

Bună faza cu buretii 😅😅😅🤣🤣🤣🤣”,
 au mai scris și alți fani ai tatălui lui Livian.

Nelson Mondialu s-a razgandit! E de acord cu Livian si Bianca

Bianca si Livian s-au impacat oficial! Bianca a dezvaluit intr-un interviu ca ea si Livian s-au impacat si ca au planuri impreuna dupa" Puterea dragostei".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ciuda noilor certuri, Bianca si Livian formeaza din nou "un tot", asa cum spune castigatoarea" Puterea dragostei" sezonul 1 intr-un interviu recent.

”Asta este teama mea, atunci când ajung în țară. Pot să stau o săptămâna-două, dar mai mult nu aș rezista fără el, și aș face tot posibilul să fiu cât mai aproape de Livian. Eu mi-am propus ceva...

dacă nu o să concretizăm ceva în casă, am să forțez un pic lucrurile! O să vreau să îi arăt cum sunt eu afară, fiindcă știu că sunt așa cum își dorește el! Totdeauna, mi-am dat seama că sunt genul acela de femeie pe care îl vrea el, dar trebuie să fie sigur de asta. Și dacă noi doi vom locui împreună, Livian o să vadă cum sunt eu că persoană, și o să mă iubească mai mult.
Cu siguranță, o să aibă încredere în mine. Noi suntem un tot!”
, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro.

”În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea. Nu…nu pot să fiu tratată chiar așa. Nu pot să văd în fața mea cum îți petreci timpul cu altă femeie. Înțeleg că se întâmplă o dată, te duci cu băieții, din distracție, din nevoie, înțeleg lucrul acesta, că bărbații se duc și din nevoie cu alte persoane, dar să nu se afle nimic…Aceasta este părerea mea și modul meu de a vedea lucrurile.

ȘI DA, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea. Îmi face mult rău... chiar în perioada aceea, când ei vorbeau, aveam foarte multe coșmaruri, aveam momente când mă trezeam noaptea transpirată și adormeam foarte greu. Adică…îmi făceam foarte mult rău indus…Direct, încercam să nu mă intereseze, dar subconștientul meu funcționa și era lovit, era rănit. Mi-a fost greu, dar, acum, după câteva filmări, un pic s-au mai liniștit lucrurile, sunt și eu mai liniștită, am preferat să nu văd, să nu mă mai uit. Asta e, am încercat să trec peste”, a mai declarat Bianca Comanici.

Citeste continuarea aici

Citeste si: Bianca si Livian s-au impacat oficial! Concurenta de la "Puterea dragostei" a facut dezvaluirea! Se vor muta impreuna

Citeste si: Livian, declarație de dragoste pentru Bianca: "Tu ești singura..." Acum e clar ce simte pentru ea!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.