Nelson Mondialu și Liana se despart?! "Ți-ai făcut bagajele să pleci de la mine?"

Autor: A.I.
Actualizat: 14 ian 2020, 13:54

Nelson Mondialu are un stil inconfundabil. Într-unul dintre vlogurile lui, tatăl lui Livian a întrebat-o pe Liana dacă și-a făcut bagajele.

Nelson Mondialu: Ți-ai făcut bagajele să pleci de la mine?

Liana: Du-te naibii, nu mă enerva

Nelson Mondialu are stilul acesta glumeț, el fiind dispus să se distreze și atunci când e vorba de un subiect cât se poate de sensibil, precum o despărțire.

Câți bani face lunar Nelson Mondialu din vlog!

Nelson Mondialu a realizat un vlog în care arată câți bani îi aduce în fiecare lună contul său de YouTube.

Într-o lună, Nelson Mondialu a încasat 230 de euro pentru clipurile realizate. Nelson are un cont cu 532.000 de abonați.

Așadar, suma nu este deloc una mare, așa cum s-ar crede, în ciuda faptului că Nelson Mondialu are un cont de YouTube foarte popular.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La această sumă se adaugă însă donațiile pe care fanii i le fac, care sunt consistente. În special din diaspora Nelson Mondialu primește numeroase donații.

Ce cadou i-a făcut Nelson Mondialu soției de ziua ei!

Nelson Mondialu nu a uitat de ziua soției sale, Liana. El i-a făcut acesteia cel mai practic  cadou.

Nelson i-a dat acesteia 500 de euro.

"Nu mi-ai dat bani două luni ca să mi-i dai acum", a reacționat Liana. Ea a luat însă imediat banii și i-a spus apoi: "Acum pot să dorm mai bine". Liana l-a pupat pe Nelson după ce acesta i-a dat banii.

"Pe cine iubești tu cel mai mult?", a întrebat-o Nelson pe Liana. "Pe Lobo", a răspuns, desigur, aceasta.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.