Nelson Mondialu tuna si fulgera: NU o vrea deloc pe Bianca. "In paturile mele, in munca si truda mea? Never"

Author: L.S.
Actualizat: 24 nov 2020, 08:55

Nelson Mondialu este foarte hotarat: NU o vrea deloc pe Bianca la el in casa. Tatal lui Livian de la Puterea dragostei tuna si fulgera.

Nelson Mondialu este foarte hotarat si spune ca nu o vrea sub nicio forma pe Bianca la el in casa. Tatal lui Livian nu crede in iubirea celor doi, ci crede ca fiul lui este manipulat de Bianca.

Atat de suparat e Nelson Mondialu din cauza fiului sau, incat era sa il ia salvarea. Tatalui lui Nelson nu-i place nici ca Bianca e din Tecuci si nici ca ea a avut mai multi iubiti.

Nelson Mondialu tuna si fulgera: NU o vrea deloc pe Bianca

In cel mai nou vlog al lui, Nelson Mondialu se plange ca Livian e dus de nas de Bianca si spune ca si-ar dori ca fiul lui sa nu fie atat de indragostit de bruneta.

Citeste si: Ce i-a zis Bianca lui Livian de la Puterea dragostei cand el a comentat despre sanii ei: "Placinta esti tu, ma"

Citeste si: Puterea dragostei- Cum a reactionat Livian cand a vazut-o pe Bianca nemachiata: "Parca esti o franzela scoasa din cuptor"

Citeste si: Nelson Mondialul, decizie neasteptata: vine la Istanbul pentru a clarifica situatia fiului sau! Barbatul a recunoscut cine este fata pe care o considera potrivita pentru Livian! Iata cum a reactionat concurenta!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nelson Mondialu tuna si fulgera: NU o vrea deloc pe Bianca

" Spui ca nu te desparte nimeni de ea? Las' ca te desparti tu de mine!", i-a transmis Nelson Mondialu lui Livian.

Livian nu il suna pe tatal lui de doua saptamani, iar Nelson Mondialu sufera cumplit de rau din cauza ca simte ca Livian o iubeste mai mult pe Bianca decat pe el.

Nelson Mondialu crede ca fiul lui isi da seama ca greseste si ca acesta ar fi motivul pentru care nu are curaj sa ii dea un telefon.

" Nu ma mai intereseaza ce faci! Ia-o de muiere, iubeste-o, sarut-o! Nu ma intereseaza, dar sa nu-mi bati la usa!", a spus Nelson Mondialu.

Citeste si: Bianca si Livian de la Puterea dragostei luati la bani marunti. Ce au raspuns concurentii

Citeste si: Adevarul despre despartirea dintre Bianca si Livian: au facut anuntul pe Instagram

Citeste si: Lovitura pentru Nelson Mondialu! A primit verdictul din partea judecatorilor!