Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine ar fi cei care au lăsat plicurile goale la mese: „M-am certat cu familia”

Autor: Diana Ghita

Livian și Alexandra au fost trași pe sfoară de câțiva invitați

Sursa: Facebook Pop Nelson Livian

Livian, cunoscut publicului larg din emisiunea „Puterea Dragostei” și fiu adoptiv al celebrului Nelson Mondialu’, s-a căsătorit sâmbătă cu iubita lui, Alexandra. Nunta, organizată la Cluj-Napoca, a fost una fastuoasă.

Chiar dacă nunta a fost o reușită din punct de vedere organizatoric și toți invitații s-au distrat până în zori, Livian a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a venit momentul să deschidă plicurile primite. Din 17 plicuri, niciunul nu conținea bani.

Cine ar fi cei care au lăsat plicurile goale la nunta lui Livian și a Alexandrei

Conform declarațiilor lui Nelson Mondialul, făcute pentru Fanatik, plicurile goale ar fi aparținut unor prieteni ai fostului concurent de la „Puterea Dragostei”: „Ăia-s prietenii

lui, că prietenii mei, toți care au fost, au fost băieți, au fost ce trebuie. Eu am pus 30.000 de euro și au zis că îmi dă din ei înapoi 15.000. Nu mi-au mai dat. M-am certat acum cu familia. Că a zis că eu dau bani să-i iau înapoi, a sărit și muierea să-i ia partea”.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Livian Pop. Fostul concurent de la Puterea dragostei va deveni tătic? Anunțul lui Nelson Modialul

Deși acest incident a fost deranjant, Nelson a precizat că fiul său a strâns totuși o sumă considerabilă din celelalte daruri, astfel a reușit să compenseze pierderile: „Au făcut bani, însă au costat mult toate. Vă spun eu, au făcut vreo 320.000 de euro. Dar, meniurile alea și sala au costat 120.000 de euro. Cu muzica 80.000 de euro, 200.000 de euro”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Livian și Alexandra au avut o nuntă faraonică

Nunta lui Livian și a Alexandrei a avut loc într-o locație de lux, iar atmosfera a fost întreținută de câțiva dintre cei mai apreciați artiști români: Horia Brenciu, Florin Salam și Marcel Pavel.

„80.000 de euro a costat muzica. Horia Brenciu a costat 25.000 de euro. Selena și încă o doamnă, aia, cele mai tari de pe Maramureș.

Nu există mai bune! Au fost 12.000 de euro. Marcel Pavel, 10.000 de euro. A mai fost încă o formație Valencienii, 14.000 de euro. Florin Salam, 15.000 de euro. Deci, 76.000 de euro. Și acum puneți așa, la Horia Brenciu au fost necesare 10 camere. La Florin Salam alte 4 camere. 14 camere la Grand Hotel Italia. Plătite. Plus meniu la hotel. Apoi, meniu la masă, la restaurant. Deci 80.000
de euro a fost numai muzica”,
a mai spus tatăl lui Livian, conform sursei citate.

Citește și: „Plicuri goale! Nicio secundă nu mi-a trecut prin cap!” Ce a pățit Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, la nuntă! Primele imagini cu mireasa fostului concurent Puterea dragostei

Spre deosebire de alte nunți, Nelson Mondialul a dezvăluit că invitații au avut parte de preparate rafinate, precum tartar de ton și biftec, totul inspirat din bucătăria italiană.

Băuturile au fost alese cu grijă, pentru a completa experiența culinară deosebită.