Nelu Crudu, tatal Danielei Crudu, a gatit in direct! "Va pup pe toti, frate-miu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 12:30

Tatal Danielei Crudu a gatit in direct pentru toata echipa emisiunii WOWbiz si a demonstrat ca poate fi un adevarat maestru.

 Domnul Nelu Crudu a gatit in direct facandu-le in ciuda lui Madalin Ionescu si Andreei Mantea ca nu sunt la el in bucatarie sa ii serveasca cu preparatele pregatite de el. Eu nu tin post, gatesc pentru toata lumea, pentru fetele mele, pentru vecini.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/crudu1-ab4796fd0e5b584ba59e3bddacf912e2.jpgDomnul Crudu este recunoscut pentru mancarea pe care o face si de multe ori Daniela a recunoscut ca parintele ei face cea mai buna mancare.
Si Daniela gateste, face o supa de galuste incredibila. Acum insa mananca mai mult salate. Am pregatit si o capsunica de la tara, a spus tatal Danielei, bucuros ca a primit oaspeti in locuinta lui.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/crudu2-5d2249d6cd885823800f5be227f933d4.jpgIntrebat ce face Daniela, acesta a raspuns ca este in vacanta cu iubitul. Parintele fostei asistente tv a spus ca ii e dor de sotia lui plecata in Italia, insa spera ca ea sa vina de Paste acasa. 


"Ia uite la fratele tau ce fac aici ca mananci pana maine dimineata. Manca-ti-as mandarina ta, uite ce e aici, aur. Nu stiu cine a inventat postul trai-ti-ar Dumnezeu, dar nu pot sa tin, nu vezi ce minunatii am aici cum sa mai tin post. Trebuie sa ne traim viata frate-miu. Mancanc singur, e ceva de vis. M-a ajutat si sotia sa cresc fetele, dar de cand a plecat am ramas singur sa gatesc si gateste si Daniela, face o supa de galuste foarte buna.
Acum 8 ani m-am apucat de gatit. Danielei ii place foarte mult pastrama de berbecut si salata de beuf"

 

Taguri: