Nelu Ploiesteanu A FOST INTERNAT la Spitalul Floreasca. Vezi cum se simte cantaretul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:13

Nelu Ploiesteanu a fost internat la Spitalul de Urgenta Floresca din Capitala pentru ca are pneumonie, potrivit unor surse din anturajul cantaretului.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, dr. Bogdan Oprita, a declarat ca artistul a cerut discretie in privinta starii lui de sanatate, singurele date care pot fi transmise facand referire la probleme respiratorii.

Surse din anturajul cantaretului au spus, marti, ca Nelu Ploiesteanu are pneumonie si de aceea a ramas internat la Spitalul Floreasca.

Nelu Ploiesteanu va ramana sub supraveghere medicala, probabil, timp de cateva zile, a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca.


Artistul, in varsta de 72 de ani, a ajuns la spital luni, in jurul orei 19.15, acuzand probleme respiratorii. Nelu Ploiesteanu a participat duminica, alaturi de alti artisti, la o petrecere organizata in Capitala de omul de afaceri Ion Antonescu, care si-a sarbatorit onomastica.

Dupa acest eveniment a ajuns la spital, duminica seara, si actorul Mircea Albulescu. Aceasta a lesinat pe strada, in zona Academiei de Studii Economice, si a fost transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat luni.


Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.