Nemultumiti ca nu pot sa cumpere de la primarie locuintele in care traiesc, locatarii unor blocuri ANL din Timisoara au organizat un protest sub forma de petrecere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 00:40

Suparati ca de ani buni incearca, in zadar sa cumpere apartamentele in care stau cu chirie, peste o suta de tineri au iesit in strada. Mai précis, in fata blocurilor ridicate de primarie, unde au aranjat mese intinse si au impodobit aleea cu baloane colorate.

Protestatarii au insirat pancarte, maruntisul ramas dupa ce au platit chiria si biletele cu numele tarilor unde ar vrea sa emigreze.

Oamenii nu pot sa cumpere locuintele sociale dintr-un motiv incredibil. Cinci blocuri nu sunt intabulate desi au fost construite in urma cu sapte ani. Culmea, fara autorizatie!

Pentru ca multi dintre locatari au depasit, intre timp, varsta de 35 de ani, chiriile s-au majorat chiar si de 12 ori.

Fara o baza legala, acuza chiriasii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum primaria nu a reusit, de doi ani, sa  le rezolve problema, locatarii acestor blocuri  sunt hotarati sa mearga la judecata intr-un proces colectiv.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.