Nenorocire in prag de Anul Nou pentru o familie din judetul Galati. Casa in care locuiau o batrana si fiul ei a fost cuprinsa de flacari

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

Desi pompierii au intervenit cu doua autospeciale, nu au mai putut sa salveze mare lucru.

Biata batrana, doar ea stie ce a patimit. Intr-o clipita, s-a trezit in mijlocul iadului. Flacarile mari incepusera sa mistuie totul in jur. Abia operata la ochi, femeia, care merge doar cu ajutorul unui baston, nu a reusit sa iasa afara. Fiul sau a fost cel care a smuls-o din foc si a scos-o in siguranta.

In mijlocul iernii, cei doi, mama si fiu, au ramas sub cerul liber.

De vina ar fi chiar baiatul ei, spun pompierii:„fiul proprietarei ar fi incercat sa alimenteze o drujba cu benzina langa soba, sau o a doua cauza ar putea fi eventuale scantei sarite de pe soba”.

Degeaba au ajuns pompierii la timp. Flacarile au inghitit cu repeziciune casa din chirpici. Dezastrul putea capata alte propritii, daca angajatii ISU nu ar fi reusit sa scoata la timp butelia, o adevarata bomba cu ceas.

Pentru ca au ramas fara casa, vecinii milosi au promis ca-i vor ajuta sa-si ridice o noua locuinta. In schimb, o familie din Zarnesti va trebui sa acopere din propriul buzunar pagubele produse. Nu mult a lipsit ca butelia ei sa arunce un bloc intreg in aer!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cafeaua

de dimineata a bagat-o in spital pe biata femeie. Locuinta in care statea cu sotul si cu fiul s-a facut praf si pulbere din cauza unei acumulari de gaze.

Si vecinii au avut de suferit. Suflul exploziei a scos din balamale usile a 16 garsoniere. Buimaci, oamenii au sarit ca arsi din paturi. Habar n-aveau ce i-a lovit.

Pagubele sunt uriase pentru veniturile familiei a carei butelie a sarit in aer.

Ca sa le plateasca, sotul femeii va face un credit la banca.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.