NENOROCIRILE se tin lant de Mihai Nesu! Fotbalistul isi va conduce singur tatal pe ultimul drum

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 01:50

Nenorocirile par sa nu se mai sfarseasca pentru Mihaita Nesu. Dupa accidentul teribil de acum trei ani, care l-a tintuit intr-un scaun cu rotile, necazurile s-au tinut lant.

Sotia l-a parasit, si-a pierdut mama, iar acum, trebuie sa-si conduca si tatal pe ultimul drum. Mihaita Nesu trece prin momente dramatice! Singurul sau ajutor s-a stins, in aceasta dimineata. Barbatul care a suferit enorm dupa ce si-a vazut fiul ajuns in scaunul cu rotile a murit in spitalul din Oradea, chinuit de mai multe afectiuni. Initial, s-a vorbit despre o posibila tentativa de suicid a lui Mircea Nesu.

Azi-noapte a murit si tata.

Nu s-a sinucis asa cum s-a anuntat. S-a stins dupa o saptamana la terapie intensiva, chinuit fiind de insuficienta cardiaca, respiratorie si renala. Dumnezeu sa-l odihneasca! Ma bucur ca m-am intors din Olanda si am putut fi langa parintii mei in ultimele lor luni. Sa-i mai supar putin cu obrazniciile mele. E un an foarte trist ” a scris Mihai Nesu pe pagina de Facebook a fundatiei sale.

Tragedia vine la o jumatate de an dupa ce fotbalistul si-a pierdut mama.

Femeia fusese diagnosticata cu cancer in urma cu cativa ani si parea vindecata, insa, se pare, ca boala a revenit pe fond de stres. Acela a fost momentul in care Mihai a decis sa se mute definitiv in Romania si sa ramana alaturi de tatal sau.

Viata lui Mihaita Nesu a luat o intorsatura dramatica in mai 2001, cand sportivul a fost nevoit sa renunte la marea lui dragoste, fotbalul.

A urmat inca un moment dureros, cel in care sotia a decis sa puna punct mariajului. Mircea Nesu va fi inmormantat miercuri, la Oradea. La funeralii si-au anuntat deja prezenta jucatorii, antrenorii si oficialii clubului Universitatea Cluj. Fotbalistul Mihai Nesu are in palmares opt selectii in echipa nationala de seniori a Romaniei si 12 in selectionata de tineret.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO124978##