Nepoata presedintelui Traian Basescu, VEDETA la Muzeul Satului din Bucuresti. Micuta a purtat batic traditional pe cap!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 08:00

Nepoata presedintelui Traian Basescu a fost vedeta ieri, la Muzeul Satului din Capitala. Fetita purta un batic traditional romanesc si a fost in centrul atentiei de cand a intrat pe poarta.

Insotita de bunica ei, Maria Basescu, Sofia Anais a iesit ieri la o plimbare, prin Muzeul Satului. La varsta de 1 an si 3 luni, Sofia a fost, permanent, in centrul atentiei. Bunica ei, Maria Basescu, a avut, insa, grija sa nu o scape nicio secunda din ochi.

Nu doar prezenta fetitei a fost un punct de atractie, ci si costumatia ei. Echipata cu o geaca bleu-vernil, pantalonasi negri, cu Mickey Mouse si cizmulite cu blanita, Sofia si-a completat tinuta cu un batic rosu, cu motive traditionale, specific portului popular.

La asa o bijuterie de fetita, cine credeti ca a rezistat?

Fie pe propriile picioare, fie tinuta in brate de bunica ei, micuta a pozat in repetate randuri, mai ceva ca o vedeta! Ba inconjurata de colindatori, ba alaturi de mestesugari vestiti. Si precum ii sade bine unei vedete, Sofia a primit si un cadou: o pereche de opinci traditionale, confectionate de unul dintre cei mai cunoscuti mestesugari romani.



Plimbarea de ieri pare sa-i fi priit atat buncii, cat si nepoatei, pentru ca amandoua au fost mereu relaxate si cu zambetul pe buze. Sofia Anais nu a facut nazuri deloc, ba chiar a urmarit, linistita, programele artisitice care s-au desfasurat acolo, in acele momente. Micuta este prima nepoata a cuplului prezidential si pare sa fie si rasfatata familiei. Sotii Basescu mai au un nepot de numai o luna, de la fiica cea mare, Ioana.
Iar Sofia va avea, in curand, inca un fratior, pentru ca mama ei, Elena, este insarcinata in 8 luni.

##VIDEO128894##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.