Nepotul lui Elvis Presley a murit. Lisa Marie Presley este devastata

Autor: L.S.
Actualizat: 29 ian 2021, 01:35

Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit la 27 de ani prin impuscare.

Tanarul a murit duminica, la Calabasas, California, unde a fost descoperit de catre politisti. Benjamin a decedat prin impuscare si, potrivit informatiilor din ancheta, nepotul lui Elvis Presley s-au fi sinucis.

Mama lui, Lisa Marie Presley este "sfasiata de durere, de neconsolat si devastata, insa incearca sa ramana puternica pentru gemenii de 11 ani si pentru fiica cea mare, Riley", potrivit managerului fiicei lui Elvis Presley.

Priscilla Presley era bunica materna a lui Benjamin Keough, care nu de putine ori a fost asemanat cu bunicul lui, regele rock-ului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sotia lui John Travolta, Kelly Preston a murit

Citeste si: Tragedie in lumea filmului! Copilul unei actrite a fost gasit singur in barca in care urcase cu mama lui. Naya Rivera s-ar fi inecat

Citeste si: Tragedie infioratoare la Botosani: un copil s-a sinucis in gospodaria parintilor

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.