Nepotul lui Gabi Luncă se află pe muchie de cuțit! Are șanse mici de supraviețuire: „Doar o minune îl mai poate salva!”

Autor: Lavinia Medrea

Nepotul lui Gabi Luncă se află pe muchie de cuțit! Are șanse mici de supraviețuire: „Doar o minune îl mai poate salva!”

Sursa: Facebook Daniel Onoriu

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, se află pe muchie de cuțit în aceste momente. Bărbatul este în comă după ce a avut o hemoragie internă, în urma unei intervenții de micșorare a stomacului.

Nepotul lui Gabi Luncă, pilotul de raliuri Daniel Onoriu, se luptă din greu să trăiască. Bărbatul a intrat în comă din cauza unei hemoragii interne cauzate de o operație de micșorare a stomacului la o clinică privată din Turcia.

Nepotul lui Gabi Luncă se luptă să trăiască! Soția lui Daniel Onoriu este dărâmată de durere

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, este distrusă de durere si tot ce își dorește este ca soțul ei să se trezească și să își revină dar, din nefericire, șansele sunt destul de mici.

Citeste si: Carambol cu peste 20 de mașini, în Capitală. Traficul este restricționat pe Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii

„Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă.

A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”
, a declarat Isabela.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pilotul a mai avut probleme grave în trecut. În 2006, Daniel Onoriu a fost implicat într-un accident rutier foarte grav, dar a fost norocos și a scăpat. Pilotul se afla pe motocicletă atunci când a intrat în plin într-un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Din nefericire, de data asta, chiar cei care trebuiau să-l salveze i-au pus viața în pericol.

Citeste si: Daniel Onoriu, în stare critică la spitalul Floreasca: „Următoarele ore sunt decisive pentru el” Pilotul de raliuri ar fi suferit o hemoragie internă

„L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.

Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic.” , a mai spus soția lui Daniel Onoriu.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.