Neriman intră cu Gamze în biroul directorului și încep să cânte la microfonul școlii. Urmărește episodul 32 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 iul 2024, 09:26

Neriman intră cu Gamze în biroul directorului și încep să cânte la microfon.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 32 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 24 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat miercuri pe Kanal D, de la ora 22:30. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 32 al serialului “Vinovați de iubire”?

Dimineața la prima oră, Safiye apare în fața lui Neriman și îi cere socoteală pentru seara trecută. Pentru prima dată, Neriman se ridică împotriva ei și îi răspunde.

Pentru a-și impresiona prietenii de la școală, Neriman intră cu Gamze în biroul directorului, cântă un cântec popular în emisiunea audio și fug.

Han devine suspicios noaptea, merge în parcare, se uită în portbagajul mașinii sale și când vede că lipsește peruca își dă seama că İnci a înțeles totul. İnci îl vede pentru că îl urmărea în acel moment, dar se întoarce acasă înaintea lui și se preface că doarme.

Când a doua zi dimineața Inci vorbește cu tatăl ei despre Han, începe să devină și mai bănuitoare.

La companie, Han îi spune lui Esat despre plângerea lui Esra. Esat merge la Esra și o acuză pe femeie că este egoistă și îi spune să nu o mai supere pe Gülben. După aceea, Esat se duce la Gülben și vorbește cu ea și o invită pe fată să meargă într-o zi împreună la ceainăria unde s-au întâlnit prima dată.

Chiar dacă ea crede că o invită doar ca pe o prietenă, totuși este fericită.

‌Han iese din nou noaptea. Își schimbă hainele și ia mașina de gunoi și pleacă. El știe că Inci îl urmărește, de aceea îi permite să îl urmeze până la groapa de gunoi. Când ajunge, Inci vede un balon roșu agățat de un coș mare de gunoi. Han iese din umbră și îi spune: “Bine ai venit la casa mea”.

Citește și: Ce studii și ce vârstă are actorul turc Erkan Petekkaya: Acesta și-a cerut partenera în căsătorie în timp ce se aflau în lift

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 32 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Ce a pățit actrița Gökçe Eyüboğlu după finalizarea filmărilor pentru serialul „Tablou de familie”?

"Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!