Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han! Ce vedem astăzi în „Vinovați de iubire”, de la 23:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Esra nu acceptă faptul că Esat este supărat pe ea și încearcă să afle ce anume l-a determinat pe acesta să rupă orice legatură cu ea. Esra încearcă disperată să îl contacteze pe Esat însă chipeșul tânăr este de negăsit.

La polul opus, Gulben nu încetează să se gândească la bărbatul iubit, Esat, însă, cu fiecare zi care trece, încercata tânără își pierde speranța că vor putea avea un viitor împreună.

Citește și: Han, tot mai ”neputincios” în fața destinului! Ce vedem azi în „Vinovați de iubire”, de la 23:30, la Kanal D

Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han

Safiye continuă să facă presiuni în ceea ce privește relația dintre Neriman cu Ege, iar Han ajunge la limita răbdării din cauza atitudinii surorii sale mai mari. Han este decis să meargă cu Neriman la un medic de specialitate, pentru a ajuta la însănătoșirea acesteia, după ce aflat că mezina familiei își provoacă răni, din cauza stresului greu de suportat, din familie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Neriman se sperie din cauza lui Safiye, face un atac de astm și se prăbușește în brațele lui Ege. Urmărește episodul 38 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, de la ora 23:30

Inci va avea parte de o surpriză atunci când Cuneyt, fostul său șef, vine în fața acesteia cu o propunere profesională. Inci nu știe însă că Han, din dorința de a o proteja, este cel care a făcut demersuri în fața fostul ei șef, pentru ca acesta să îndrepte o greșeală facută în trecut.

Ce mărturisire dureroasă îi va face Neriman fratelui său și, ce dramă teribilă urmează a trăi Gulben, puteți afla în această seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.