Nermin din serialul Prizoniera destinului, mama si sotie devotata si in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebra actrita Senan Kara!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2022, 09:50
Nermin din Prizoniera destinului Foto(7)
Actrita Senan Kara, in rolul Nermin din serialul Prizoniera destinului.

Senan Kara (Nermin din Prizoniera destinului) este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Senan Kara s-a născut in 1978 in Izmir, intr-o familie de actori. Parintii sai i-au descoperit talentul inca din copilarie, indrumand-o peste ani catre o cariera in actorie.

Cine este Senan Kara dincolo de platourile de filmare

Astfel, visul parintilor sai a prins contur peste ani, cand Senan a hotarat sa urmeze calea actoriei. După absolvirea colegiului Yunus Emre, Senan Kara a urmat Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Teatru in cadrul Universității Dokuz Eylül, a jucat in paralel in diverse piese scurte, precum „Îmi închid ochii” și „Pescărușul”.

A absolvit în 2000 cu piesa de teatru "Desire Tram" și "Portretul unei Madonne" din Tennessee Williams.

La scurt timp dupa ce a absolvit cu succes facultatea si a devenit actrita cu drepturi depline, Senan Kara a fost remarcata de marile case de producție din Turcia și a început să joace în diferite seriale de televiziune și filme cinematografice.
Insa aceasta nu a abandonat nici teatrul, continunad sa joace in diverse piese ale marilor teatre din Istanbul.

Actrita a jucat la Teatrul Duru ca actor invitat în sezonul 2007/2008 cu piesa Kaset.

Cele mai importante roluri jucate de Senan Kara in seriale de televiziune au fost: Atiye (2019)- cu rolul Melek; Doğduğun Ev Kaderindir (Prizoniera destinului- cu rolul Nermin, in 2020); Vatanım Sensin (Patria mea esti tu- cu rolul Veronika, in anul 2016-2017); Yabancı Damat (in 2004); Karakolda Ayna Var (in 2000).

Senan Kara a devenit cunoscuta publicului din Romania din serialul "Patria mea esti tu", cu rolul Veronika, sotia comandantului Vasili si mama lui Leon.

In ciuda vietii sale profesionale extrem de active, Senan Kara s-a dedicat si vietii personale. Aceasta s-a căsătorit cu actorul Serhat Tutumluer în 2007 si impreuna au un fiu, care reprezinta centrul universului lor si care le-a adus fericirea suprema.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Premii importante castigate de talentata Senan Kara 

Actrita Senan Kara a dovedid de-a lungul carierei sale ca este inzestrata cu un talent actoricest aparte si a cucerit publicul din Turcia cu numeroasele sale roluri jucate pe scenele marilor teatre dar si pe micile ecrane.

Cea mai buna actriță a anului într-un rol secundar, al 14-lea premiu de teatru Afife, 2010, Kafes, Teatrele din orașul orașului Metropolitan Istanbul

Uniunea Femeilor din Turcia, Premiul Bedia Muvahhit, 2007, Kim Kimi Kimle

Cea mai bună actrita nominalizată la Festivalul de Film Portocaliu de Aur din Antalya in 2019

Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, in cadrul celei de-a 31-a ediție a Festivalului de Film de la Ankara

Premiul pentru cea mai buna actrita in cadrul celei de-a 27-a editie a Festivalului de Film de la Adana

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.