Nervi întinși la maxim între concurentele Bravo, ai stil! Celebrities! Viviana Sposub: "Mi-a picat fața, nu pentru că n-ar fi meritat Ruxi!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 oct 2022, 09:35

Ruxi crede ca tinutele concurentelor nu sunt actualul nivel al competitiei

Sursa: Captură KANAL D

Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities resimt din plin tensiunea ultimelor saptamani din cadrul competitiei pana la Marea Finala.

Raluca Dumitru, Ruxi si Viviana Sposub spun ca emotiile si jocul psihologic din ultimele editii Bravo, ai stil! Celebrities.

Raluca Dumitru marturiseste in cadrul testimonialelor ca ii este foarte frica sa defileze pentru ca nu stie care sunt reactiile juratilor: "Spun sincer, nu sunt sigura pe nicio tinuta pe care o am chiar daca mai simt bine si imi place."

Citeste si: Tibi Clenci se consideră sau nu mai bun decât Catalin Botezatu în rolul de jurat la Bravo, ai stil Celebrities? Răspunsul neașteptat al celebrului fotograf

Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities, pe ultima suta de metri inainte de Marea Finala

Ruxi: "90% dintre styling-urile astea din punctul meu de vedere, nu sunt de momentul acesta al competitiei, sunt de prima luna. Singura care mi s-a parut ca se ridica la un nivel mai mare a fost tinuta Ralucai care a fost mai eleganta si mai muncita.

Mi-a placut si tinuta Bella.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viviana Sposub: "Acum, radarul juratilor piuie de fiecare data cand trecem pe sub el.

Am observat ca sunt din ce in ce mai exigenti pentru ca am ramas din ce in ce mai putine."

Viviana Sposub, "inselata" de Victor Slav

Citeste si: Jurații Bravo, ai stil! Celebrities, în stare de șoc după revolta Adinei Halas! Concurenta, în hohote de plâns și-a strigat nemulțumirea

Tot Viviana a mai povestit cum i-au trecut punctele lui Victor pe la ureche dupa ce in final au ajuns la Ruxi: "Mi-a picat fata, nu pentru ca n-ar fi meritat Ruxi, dar din descrierea

lui Victor mi s-a parut ca e vorba despre mine, dar Victor s-a jucat cu mine, cu sufletul meu."