Neslihan Atagul a RENUNTAT la lux si comfort dupa filmarile la serialul "Dragoste infinita!" Ulite ce schimbare a facut actrita in VIATA ei. Multti nu ar putea trai asa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iun 2017, 14:39

Neslihan Atagul este o actrita atipica avand in vedere alegerile pe care le face, de altfel extrem de sanatoase si cu principii bine inradacinate.

Dupa incheierea serialului "Dragoste infinita" Neslihan a vrut sa uite de tumultul platourilor de filmare si de agitatia orasului si ales sa plece pentru cateva zile cu rulota. Actrita a refuzat comfortul unui hotel de lux unde ar fi avut toate conditiile din lume la picioarele ei si a vrut sa experimenteze o viata mai putin indestulata din punct de vedere al facilitatilor. Astfel, Neslihan si-a petrecut cateva nopti in liniste intr-o rulota comfortabila, in mijlocul naturii, avand alaturi de ea doar strictul necesar.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita"), topita dupa NEPOTICA sa, ASYA! Frumoasa actrita isi doreste enorm sa devina mamica insa pana atunci exerseaza cu FIICA FRATELUI EI! Iata cele mai tandre ipostaze in care au fost surprinse cele doua! VEZI imagini spectaculoase!

Vedeta pare mai fericita ca niciodata si se straduieste sa duca o viata normala chiar daca se afla mereu in atentia presei si ziaristii ii vaneaza orice miscare!

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), merite recunoscute de statul turc! Iata ce distinctie importanta a primit celebrul actor si ce mesaj emotionant a transmis in cadrul festivitatii de premiere! VEZI un filmulet de senzatie!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.