Neslihan Atagul, eroina producției Fiica ambasadorului, și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe! Iată ce a apărut recent pe contul ei de socializare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2022, 18:22
neslihan atagul Foto(5)
Neslihan Atagul, o actrita completa
Sursa: Instagram Neslihan Atagul

Celebra actrița Neslihan Atagul este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Neslihan Atagul se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 29 de ani, frumoasa actrița a reușit în cei peste cincisprezece ani de experiență în domeniul actoriei să cucerească inimile publicului din Turcia și din străînătate.

Neslihan Atagul, eroina producției Fiica ambasadorului, și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe!

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata Neslihan Atagul încă din anul 2014, când a jucat în serialul Un destin la răscruce, în care l-a avut că partener de platou chiar pe cel ce avea

să-i devină soț, pe carismaticul Kadir Dogulu. Ulterior în anul 2017, îndrăgită actrița a apărut din nou la Kanal D, într-un alt serial de excepție, Dragoste infinită, în care a jucat alături de talentatul actor Burak Ozcivit. Iar recent publicul a redescoperit-o pe frumoasă actrița în nouă producție de la Kanal D, Fiica ambasadorului, în care joacă alături de celebrul actor Engin Akyürek.

Neslihan Atagul este de asemenea una dintre actrițele din Turcia ce deține cele mai multe premii și distincțîi importante, însă cu toate acestea este extrem de modestă.

Cel mai recent premiu adjudecat a fost cel de la finalul anului trecut, în cadrul Galei Premiilor DIAFA, desfășurate în Dubai, în care a primit distincția de Cea mai bună actrița.

Citeste si: Sancar, în pericol de moarte! Aflați cum va reacționa Nare și ce se va întâmpla, luni, 14 februarie, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, în realitate, Neslihan Atagul este o femeie cu o viață normală, care își iubește enorm soțul și care adoră să petreacă mult timp în compania lui.

Celebra actrița a mărturisit în repetate rânduri că ea și soțul ei își doresc enorm să devină părinți însă din cauza unor probleme de sănătate ale actriței, această dorința nu s-a împlinit încă.

Pe de altă parte, Neslihan Atagul este o femeie destul de nonconformistă, căreia îi place să experimenteze tot felul de activități inedite. Această își dorea de mult timp să ajungă într-un poligon special în care să învețe să tragă cu armă, iar de curând, soțul ei, Kadir Dogulu i-a îndeplinit acest vis, spre marea bucurie a frumoasei Neslihan.

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, apariție de senzație în lift, alături de soțul ei, Kadir Dogulu! Iată cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.