Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, apariție spectaculoasă pe covorul roșu al unui Festival internațional important! De ce nu a venit însoțită de soțul ei, Kadir Dogulu?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 dec 2021, 14:27

Neslihan Atagul si sotul ei

Sursa: Instagram Neslihan Atagul

Neslihan Atagul este considerată una dintre cele mai talentate și premiate actrițe din Turcia.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu s-au cunoscut în anul 2013, pe platourile de filmare ale serialului Un destin la răscruce și s-au îndrăgostit iremediabil, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din Turcia. În anul 2016 au decis să își unească destinele pentru totdeauna și au organizat o nuntă de basm, unde au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă.

Deși între cei doi actori există o diferența de zece ani, acesta nu a fost un impediment în calea fericirii lor, astfel că aceștia au împlinit deja cinci ani de mariaj presărați cu multe momente

frumoase, dar și cu unele probleme care apar inevitabil în orice relație. Publicul din România i-au cunoscut pe cei doi actori încă din anul 2016, când a fost difuzat serialul Un destin la răscruce, la Kanal D. Și ulterior, pe frumoasă actrița au putut să o urmărească și în serialul Dragoste infinită, în care această a jucat alături de carismaticul Burak Ozcivit. Iar din 3 ianuarie 2022, Neslihan Atagul va reveni la Kanal D în serialul Fiica ambasadorului, alături de celebrul actor Engin Akyurek.

Neslihan Atagul, apariție spectaculoasă pe covorul roșu al unui Festival internațional important!

De curând presă din Turcia a lansat zvonul conform căruia cei doi soți ar traversa o perioada dificilă a căsniciei lor, după ce s-a vehiculat faptul că sarmantul Kadir i-ar fi fost infidel frumoasei sale soții. De aici a plecat și zvonul că cei doi ar avea de gând să pună capăt relației lor.

Citeste si: „Fiica ambasadorului”, o poveste captivantă de dragoste, din 3 ianuarie, la Kanal D! Neslihan Atagül, actrița din serialul fenomen „Dragoste infinită”, în rolul principal

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceste speculații de presă au fost alimentate și de faptul că frumoasă actrița Neslihan Atagul și-a făcut apariția singură în cadrul Festivalului Premiilor DIAFA, care a avut loc în Dubai, la sfârșitul lunii noiembrie 2021. Această a fost premiată cu distincția Distinctive Internațional Arab Festivals Awards, un eveniment important prin care sunt premiate personalități internaționale pentru succesul lor remarcabil.

De neastepta a fost faptul că tânăra actrița Neslihan Atagul și-a făcut apariția singură pe covorul roșu al Festivalului, fără să fie însoțită de soțul ei Kadir Dogulu, așa cum se întâmplă de regulă.

Însă cu toate acestea, actrița i-a transmis mulțumiri soțului ei pentru toată susținerea oferită în momentul în care i s-a decernat premiul.

Rămâne de văzut însă dacă zvonurile apărute în presă din Turcia se adeveresc sau nu în legătură cu posibilă lor despărțire, sau cei doi soți Neslihan și Kadir își vor continuă căsnicia mai departe și chiar vor deveni și părinți în viitorul apropiat.

Citeste si: Cine este amanta lui Kadir Dogulu, soțul lui Neslihan Atagul, actrița principală din serialul "Fiica ambasadorului". Cele doua femei din viața actorului seamănă izbitor de mult

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.