Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, mai îndrăgostită că oricând de chipeșul ei soț, Kadir Dogulu! Ce mesaj plin de dragoste i-a transmis actrița!

Author: Daniela Iliuta

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, un cuplu reusit si admirat in Turcia

Sursa: Instagram Kadir Dogulu

Celebrii actori Neslihan Atagul și Kadir Dogulu formează unul dintre cele mai reușite cupluri din showbizul turcesc!

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu fac parte din elită actorilor talentați și apreciați de publicul din Turcia și de peste hotare. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Un destin la răscruce, încă din anul 2013 și de atunci au rămas împreună pentru totdeauna, deoarece dragostea care îi leagă a fost una la prima vedere și încă dăinuie la aceeași intensitate în inimile lor.

Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, mai îndrăgostită că oricând de chipesul ei soț, Kadir Dogulu

În anul 2016, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, după trei ani frumoși de relație, au hotărât să își unească destinele și să își construiască propria familie. Grandiosa petrecere de nuntă a celor doi actori a avut loc în Istanbul, într-o locație de basm, situată undeva pe malul Bosforului, în compania multor rude, prieteni aproapiati, dar și a multor colegi de breaslă.

Citeste si: Nare, lovitură de grație pentru Sancar! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Fiica ambasadorului, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși anul trecut Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au trecut printr-o perioada mai dificilă a căsniciei lor, aceștia au încercat să nu își spele rufele în public, ci dimpotrivă să păstreze în sânul familiei lor acest subiect delicat.

Chiar dacă presă din Turcia a speculat la un moment dat că cei doi actori s-ar îndrepta către o despărțire, Neslihan și Kadir au reușit în cele din urmă să își rezolve problemele și mai mult decât atât au demonstrat tuturor că încă sunt împreună și încă se adoră că-n prima zi, publicând pe conturile lor de socializare imagini inedite în care apăreau extrem de fericiți împreună.

De curând, celebrul Kadir Dogulu a publicat câteva imagini de la munte, unde și-au petrecut recent câteva zile minunate bucurându-se de zăpadă, iar frumoasă lui soție nu a ezitat să îi transmită un scurt dar intens comentariu plin de dragoste: „Ești foarte frumos”. Neslihan a adăugat și trei inimoare în comentariul respectiv, arătând tuturor cât de mult își iubește soțul.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru fanii celui mai îndrăgit cuplu de actori din Turcia! Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, din nou împreună într-un proiect inedit, după nouă ani!