Neslihan Atagül, foarte vorbareata la petrecerea de final de sezon "Dragoste infinita"! Ce a marturisit despre despartire

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 iul 2022, 17:20

Foarte joviala, Neslihan s-a oprit pentru a le raspunde jurnalistilor prezenti la intrarea in clubul rezervat doar pentru echipa serialului.

Petrecea a avut loc luni seara si a fost una ci circuit inchis, fara jurnalisti sau invitati din afara echipei de productie. Totusi, rabdarea ziaristilor care au asteptat la iesirea din club a fost rasplatita. Burak Ozcivit, Neslihan Atagul sau Kaan Urgancioglu s-au oprit sa le raspuna da intrebari.

 

"Am fost ca o familie, o familie adevarata. Imi va fi foarte greu sa ma despart de ei", a spus Neslihan.

Citeste si: GALIP din "Dragoste infinita", un familist convins! Iata cum arata mai tanara sa sotie si cum au depasit bariera diferentei de varsta de aproape 20 de ani dintre ei! Vezi cum arata acestia alaturi de fiul lor! VEZI imagini inedite!

Citeste si: Frumosul SAFAK din "Dragoste infinita", un tanar actor cu un talent promitator! Iata ce familie frumoasa are carismaticul BERK GUNESBERK si cu ce anume se ocupa in afara platourilor de filmare! VEZI imagini inedite cu parintii sai!

 

 

O postare distribuită. (@gullmese) pe

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.