Neslihan Atagul, mandra de sotul ei! Ce imagine a postat actrita din "Dragoste infinita" cu Kadir Dogulu! Uite ce casa impresionanta au cei doi! Ce face actrita in timp ce sotul ei se alfa la mii de kilometri distanta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 iun 2017, 10:44

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu impartasesc aceeasi pasiune pentru actorie si faptul ca sunt casatoriti si se sprijina unul pe celalalt nu face decat sa le intareasca relatia.

In timp ce actrita se relaxeaza pe terasa casei sale, sotul ei, Kadir Dogulu este plecat in Dubai la un shooting foto pentru o revista dedicata hainelor barbatesti. Cu gandul la el, Neslihan a postat pe o retea de socializare o imagine cu Kadir aflat intr-un cadru exotic, in desert unde are loc campania publicitara.Actria i-a facut si o dedicatie lui Kadir: "Hero, love you!"

  Citeste si: TUFAN din "Dragoste infinita", IN PASI DE DANS! ALI BURAK CEYLAN este un barbat cuceritor si sensibil dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprins acesta! VEZI un filmulet uluitor!

Citeste si: IMAGINI SOCANTE! Frumoasa GIZEM KARACA (comisarul MERCAN din "DRAGOSTE INFINITA"), IN CARJE la proba rochiei de mireasa! Iata ce interventie chirurgicala delicata a suferit tanara, cu doar cateva luni inainte de NUNTA sa!

 

 

A post shared by beMan Magazine (@bemanmagazine) on