Neslihan Atagul, mesaj de suflet din partea micuței Arven Beren, cea care i-a fost fiică în serialul Dragoste infinită, în urmă cu șapte ani! Iată ce i-a transmis fetița actriței sale preferate, cu ocazia zilei de naștere

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 sep 2022, 17:17
Foto(5)

Neslihan Atagul a primit cel mai emoționant mesaj de ziua ei de naștere, chiar de la fetița care a jucat rolul fiicei sale în urmă cu șapte ani în serialul Dragoste infinită!

Neslihan Atagul se numără printre cele mai apreciate și premiate actrițe ale momentului în Turcia. Cu o carieră de zece ani în domeniul actoriei, Neslihan s-a bucurat de mari succese și realizări încă de la primele sale roluri jucate pe micile ecrane, demonstrând un talent uriaș și o carismă aparte. După o absența de un an din lumina reflectoarelor, Neslihan Atagul a venit vara aceasta pe platourile de filmare unde joacă din nou alături de soțul ei, Kadir Dogulu, în același proiect.

De curând frumoasa actrița și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de multe surprize de pomină, de momente fabuloase alături de soțul ei și de alți colegi de platou, dar și de multe mesaje de suflet venite atât din partea prietenilor, colegilor sau a fanilor ei din mediul virtual.

Neslihan Atagul, mesaj de suflet din partea micuței Arven Beren, cea care i-a fost fiică în serialul Dragoste infinită

În plină activitate pe platourile de filmare ale noului ei proiect profesional, Neslihan Atagul și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soțul ei și de colegii lor de platou, chiar într-o pauză de filmare. Frumoasa actrița a avut parte de multe surprize puse la cale de Kadir Dogulu în complicitate cu ceilalți colegi.

Citeste si: Neslihan Atagul, mărturisiri de senzație înainte de marea sa revenire în atenția publicului cu noul proiect! Iată ce părere are despre faptul că va juca alături de soțul ei!

Totodată Neslihan a primit și foarte multe mesaje din partea prietenilor, colegilor și a fanilor săi în mediul virtual, care și-au dorit să marcheze ziua specială. O mare încântare a fost pentru celebra actrița un mesaj emoționant, de suflet transmis de micuța Arven Beren, cea care i-a fost fiica în serialul Dragoste infinită, pe când avea doar un anișor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cea care era un bebeluș drăgălaș și adorabil pe atunci este în prezent o fetiță în vârstă de șapte ani extrem de frumoasă și la fel de talentată și inteligență. Ajutată de mama ei, Arven Beren i-a transmis un mesaj video celebrei actrițe pe contul ei de socializare, acolo unde, potrivit viatacuaromadecafea.com, i-a spus că o iubește foarte mult, a felicitat-o cu ocazia zilei de naștere și i-a trimis un mare pupic.

Citeste si: Neslihan Atagul, aniversare cu peripeții! Iată ce vârstă a împlinit celebra actriță și cum a fost sărbătorită pe platourile de filmare! Ce surpriză i-a pregătit soțul ei, Kadir Dogulu, în complicitate cu ceilalți colegi!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.