Neslihan Atagul (Nihan din "Dragoste infinita"), pictorial de exceptie pentru o celebra revista din Turcia! Iata ce dezvaluiri inedite a facut frumoasa actrita despre modul in care mentine aprinsa flacara iubirii in mariajul cu Kadir Dogulu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 aug 2018, 14:12
video Foto(7)

Neslihan Atagul este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Zilele trecute, frumoasa actrita Neslihan Atagul a fost protagonista unui shooting inedit, realizat la Villa Miani, o constructie din 1837 din Roma, unde un rol important l-a avut si colectia Bulgari High Jewelry ‘Wild Pop’.


Actrita a vorbit despre vacanta petrecuta, alaturi de sotul ei, Kadir Dogulu. O vacanta in rulota, care i-a fascinat si desigur, le-a condimentat relatia de iubire.


“Anul trecut am fost plecati 33 de zile. Rulota este a noastra pentru ca reflecta foarte bine perceptia noastra despre vacanta. Intotdeauna am fost asa, eu si Kadir!”


“Avem caini. Nu-i putem lasa pentru ca nu vrem sa stam departe de ei perioada indelungata. Multe hoteluri nici nu ii primesc. Si apoi, nu ne simtim degajati. Rulota are un altfel de spirit.
E nevoie sa faci o planificare foarte buna, dar se poate si fara! De pilda, nu e nevoie de graba. In rulota, tu faci tot ceea ce e necesar! Treci prin locuri atat de frumoase si admiri peisaje atat de frumoase! Am fost într-un loc din Grecia. Voiam sa stam trei zile, dar ne-a placut foarte mult si am ramas 10 zile! Era acolo un apus atat de frumos! In fiecare zi, am asteptat acel apus! Eu în astfel de perioade simt că trăiesc.
Îmi spun că asta trebuie să fie viaţa. Am lângă mine câinii, casa, soţul. Aud sunetul valurilor marii si fosnetul frunzelor copacilor!”, a spus Neslihan Atagul. (sursa: instyle.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.