NESLIHAN ATAGUL (Nihan), dovada suprema din dragoste pentru iubitul ei sot! Iata la ce gest uluitor si extrem de periculos a recurs frumoasa actrita pentru a-i arata sotului ei cat de mult inseamna pentru ea si ca il iubeste mai presus de orice!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 apr 2017, 11:03

Asemenea lui Nihan, care il iubeste cu pasiune pe Kemal si in viata reala, frumoasa Neslihan Atagul isi adora sotul pe care il numeste "erou".

Celebra actrita isi idolatrizeaza sotul alaturi de care traieste o superba poveste de dragoste de peste doi ani si pe care il considera intregul ei univers. Cei doi se iubesc ca la inceput si inca isi fac reciproc surprize dintre cele mai frumoase pentru a-si dovedi dragostea imensa pe care o simt.

Chiar astazi, Neslihan Atagul a impartasit o astfel de surpriza cu fanii sai din mediul virtual, deoarece a publicat o imagine de-a dreptul uluitoare cu o noua dovada de iubire pentru sotul ei, Kadir Dogulu.

Se pare ca aceasta a recurs la un gest extrem, care a uluit pe toata lumea, un tatuaj neobisnuit, deoarece este realizat intr-o zona a corpului foarte sensibila si anume in gura, pe interiorul buzei inferioare, un loc foarte dureros pentru un tatuaj si nu prea vizibil, reprezentat de litera "K", initiala numelui iubitului ei sot. In viziunea actritei este poate cea mai mare dovada de dragoste pe care i-o dedica lui Kadir Dogulu:" Te cunosc ca pe proprii mei ochi..."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.