NESLIHAN ATAGUL (Nihan), momente emotionante pe platourile de filmare ale serialului-fenomen "Dragoste infinita"! Iata ce sentimente au incercat-o in clipa in care a imbracat din nou rochia de mireasa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2017, 15:37

Frumoasa actrita a fost regina platoului de filmare si a eclipsat prin aparitia uluitoare!

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita" si-a luat in serios rolul de tata al micutei DENIZ! Iata cum se joaca cei doi in culise! VEZI cum da in mintea copiilor sarmantul KAAN URGANCIOGLU!

Conform scenariului care a stat la baza realizarii serialului-fenomen "Dragoste infinita", frumoasa Nihan a reusit sa-si vada marele vis implinit, de a se casatori cu Kemal, barbatul visurilor sale.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita") s-a intors pe platourile de filmare "Fratele meu 2", mai in forma ca niciodata! Iata cat de bine arata si ce surprize le pregateste fanilor sai! VEZI in ce alt proiect artistic va fi implicat in aceasta toamna, alaturi de KEREM BURSIN!

Citeste si: Ce familie superba! HATICE SENDIL (ELIF din "ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL"), cel mai frumos TABLOU DE FAMILIE! Iata PRIMA FOTOGRAFIE alaturi de FIUL EI, CAN, care i-a adus implinirea casniciei sale cu BURAK SAGYASAR! Vezi cat de fericiti si mandri sunt cei doi parinti!

Desi are experienta destul de vasta cu astfel de momente, Neslihan Atagul a trecut prin clipe emotionante deoarece imbracarea unei rochii de mireasa ofera o anumita stare oricarei femei.

Intr-un decor de poveste, asa cum si l-au inchipuit cei doi indragostiti, Nihan si-a facut aparitia asemenea unei sirene iesita din mare si a eclipsat cu frumusetea ei rapitoare.

Talentata actrita a intruchipat cea mai suava si frumoasa mireasa si a fost tratata ca o regina de intregul staf tehnic al productiei.

Neslihan Atagul a intrat perfect in pielea personajului ei si a purtat cu incantare rochia diafana, din matase alba, care i-a subliniat silueta de zeita. Tinuta sa a fost accesorizata cu o coronita din perle si stelute de mare care straluceau cu delicatete pe parul coafat natural.

Urmareste intregul eveniment, in aceasta seara, intr-un nou episod fascinant din "Dragoste infinita"! Nu rata ultimele patru episode ale serialului-fenomen!