Neslihan Atagul, protagonista din Kara Sevda, diagnosticata cu sindromul intestinului cu scurgeri! Unde a plecat actrita sa se trateze si cum a aflat de boala

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 10:05
Cum se recupereaza Neslihan Atagul dupa ce a fost diagnosticata cu sindromul intestinului cu scurgeri
Sursa: Instagram

Neslihan Atagul se recupereaza dupa ce a fost diagnosticata cu o boala rara la stomac. Actrita a fost nevoita sa renunte la toate proiectele in care a fost implicata.

Indragita actrita din "Dragoste infinita" a fost nevoita sa renunte la filmarile pentru noul serial in care avea rolul protagonistei din cauza starii precare de sanatate. Frumoasa actrita si indragita si de publicul din Romania a plecat de urgenta in Anglia pentru a se trata. Dupa analizele amanuntite, Neslihan a intrat intr-un program special de nutritie pentru a-si incepe recuperarea. De cand a aflat ca are sindromul  intestinului cu scurgeri, Neslihan Atagul a inceput sa manance mancare gatita acasa, a inceput sa consume avocado si ulei de cocos si sa se adihneasca mai mult pentru a-si recapata energia.

Neslihan Atagul, protagonista din Kara Sevda, diagonosticata cu o boala la stomac

Citeste si: Ce voce dumnezeiasca are protagonistul Taner Olmez din serialul Doctorul minune! Ali Vefa canta intr-o formatie alaturi de alt actor celebru.. Asculta-l si tu mai jos!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Neslihan Atagul nu va mai accepta roluri si nici nu va aparea alaturi de Penelope Cruz sau Catagay Ulusoy in vreun proiect cinematografic. Sotul actritei, Kadir Dogulu, a suferit de acelasi sindrom in trecut. Dupa ce a aflat ca sufera de acest sindrom, cativa jurnalisti au acuzat-o ca si-a fabricat boala pentru a se sustrage din serialul la care filma Sefirin Kizi( Fiica ambasadorului). Actrita a negat toate aceste speculatii si a declarat ca i-a placut sa joace foarte mult in serial si nu a avut niico intentie sa il saboteze cu ceva.

Ea a dezvaluit ca: Serialul "Fiica ambasadorului" este unul de suflet si cel mai drag proiect al meu. Cum pot crede oamenii ca mi-am fabricat propria boala pentru a ma sustrage din show. Ma recuperez, mi-am luat o pauza de care aveam nevoie maxima. Sotul meu, Kadir, mi-a fost mereu alaturi.

Neslihan Atagul, acuzatii dure din partea jurnalistilor ca si-a inscenat boala

Citeste si: Burak Yoruk, acuzatii grave de infidelitate. Cum l-au surprins paparazzi cu fosta iubita! Actorul din Nehir stinge femeile

Managerul lui Neslihan Atagul a declarat ca actrita de origine turca se afla intr-o stare precara ce a facut-o sa renunte la filmari, fiind extenuata. Pe platourile de filmare, actrita folosea comprese speciale pentru stomac in timpul pauzelor. Nu a mai acceptat niciun proiect sau rol respingandu-le pe toate dupa criza de stomac avuta.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.