Neslihan Atagul, protagonista serialului „Dragoste infinită”, a dat vestea cea mare! Celebra actriță va deveni mamă pentru prima dată și este extrem de fericită! „Suntem fericiți!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2024, 23:53

Îndrăgita Neslihan Atagul a anunțat că așteaptă un copil! Celebra actriță și soțul ei sunt fericiți că vor deveni în sfârșit părinți, după opt ani de căsnicie!

Neslihan Atagul este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. În ciuda fragedei sale vârste de doar 31 de ani, actrița a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă, de-a lungul celor peste zece ani de activitate pe platourile de filmare. Frumoasa actriță a devenit cunoscut în România încă din anul 2013, când a jucat în serialul Un destin la răscruce, alături de renumitul actor Kadir Dogulu, care ulterior i-a devenit soț și în realitate.

De curând, celebra actriță a dat vestea cea mare fanilor săi că va deveni mama pentru prima dată și este extrem de fericită.

Neslihan Atagul a anunțat de curând că așteaptă un copil

Renumita actriță  Neslihan Atagul a fascinat din nou telespectatorii Kanal D și în anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în care a dat viață personajului principal Nihan, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Această a revenit pe micile ecrane și în anul 2022, în producția Fiica ambasadorului, în care a interpretat de asemenea rolul principal, Nare, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au sfidat toate zvonurile apărute despre posibila lor despărțire și s-au afișat împreună în cadrul unui eveniment internațional! Iată cum au fost surprinși cei doi soți

Dincolo de cariera strălucită, Neslihan Atagul este o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei, Kadir Dogulu, pe care îl adoră și căruia i-a iertat multe greșeli pentru a-și salva căsnicia. De curând, superba actriță a anunță în mediul online că va deveni mama. Această a publicat pe contul ei de Instagram că este însărcinată și că este extrem de fericită și împlinită alături de soțul ei.

„Am dori să păstrăm această „fericire” privată pentru o perioadă mai lungă. Sincer, acesta era dreptul nostru... Pe scurt: Suntem fericiți, mulțumiți și bine!”, a transmis celebra actriță Neslihan Atagul pe contul ei de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Neslihan Atagul, protagonista serialului Dragoste infinită, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Neslihan Atagul s-a născut în anul 1992, în Istanbul, unde a crescut și studiat. Familia să i-a oferit o educație de seama, dar și posibilitatea de a studia și de a-și finaliza studiile în domeniul ales. După absolvirea liceului, ambițioasă Neslihan a fost admisă la Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes și astfel a devenit o actrița cu drepturi depline și dornică să evolueze frumos.

Citește și: Neslihan Atagul şi soțul ei, Kadir Dogulu, revin pe micile ecrane. Iată în ce producție vor putea fi urmăriți cei doi actori

În 2006, Neslihan a debutat cu un rol episodic în filmul İlk Aşk și în același an a primit și primul ei rol într-un serial de televiziune, Yaprak Dökümü, care au însemnat și primii pași către carieră de succes de astăzi. Au urmat multe roluri importante în producții de excepție, care de asemenea i-au adus mari realizări pe plan profesional, dar și mult râvnită celebritate.

 

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!