Neslihan Atagul, protagonista serialului Dragoste infinită, prima apariție cu burtica de gravidă! Iată cum a fost surprinsă viitoarea mămică în vacanță, alături de familia sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2024, 12:05
video Foto(6)

Îndrăgita Neslihan Atagul s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă! Iată cum arată celebra actriță în postura de viitoare mămică! Fanii săi au fost de-a dreptul încântați!

Neslihan Atagul se numără printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. Această a cucerit publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă uluitoare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa actriță încă din anul 2013, când a jucat în serialul Un destin la răscruce, alături de chipeșul actor Kadir Dogulu, care la scurtă vreme i-a devenit soț și în viață reală.

În luna august, Neslihan a anunțat că este însărcinată și este extrem de fericită că minunea s-a produs în sfârșit, deoarece ea și soțul ei își doreau demult să devină părinți.

Neslihan Atagul, eroina serialului Dragoste infinită, prima apariție cu burtica de gravidă

Actrița Neslihan Atagul a fascinat din nou publicul Kanal D și în anul 2017, când a jucat în producția Dragoste infinită, în care a dat viață personajului principal Nihan, care i-a adus cel mai mare succes de până acum pe plan profesional.

Aceasta a revenit pe micile ecrane și în anul 2022, în serialul Fiica ambasadorului, în care a jucat de asemenea rolul principal, care i-a adus încă o mare reușită în carieră.

Citește și: Top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia! Iată pe ce loc se situează îndrăgita Neslihan Atagül

În luna august Neslihan Atagul a confirmat că este însărcinată, prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram, unde a subliniat că va deveni mama și a încercat să evidențieze faptul că ea și soțul ei își

doresc multă discreție din partea presei în această perioadă, pentru a se dedică minunii din viața lor.

De curând, celebra actriță a fost surprinsă în Kușadası, unde ea și familia ei și-au petrecut vacanță. Imaginile de senzație au fost realizate de renumita jurnalistă de la TV8 Arămızda Kalmasın, Muge Dağıstanlı Erdoğan, care a anunțat de asemenea că Neslihan se află în a treia lună de sarcină. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„Sexul bebelușului lui Neslihan Atagül, care este însărcinată în 3 luni, a fost dezvăluit.

Actrița va avea o fiică! Iată imaginile din vacanța ei cu familia în Kușadasi!”, a scris Muge Dağıstanlı Erdoğan.

Neslihan Atagul, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Neslihan Atagul s-a născut în 1992, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama și posibilitatea de a studia în domeniul preferat. După încheierea liceului, ambițioasa Neslihan s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității din Istanbul și a devenit o actriță cu drepturi depline așa cum își dorise încă din copilărie.

Citește și: Neslihan Atagul, protagonista serialului „Dragoste infinită”, a dat vestea cea mare! Celebra actriță va deveni mamă pentru prima dată și este extrem de fericită! „Suntem fericiți!”

În anul 2006, Neslihan a debutat cu un rol episodic în filmul İlk Aşk și în același an a primit și primul ei rol într-un serial de televiziune, Yaprak Dökümü, care i-a deschis calea către cariera de succes de astăzi. Au urmat multe roluri importante în producții de anvergură, care de asemenea i-au adus mari succese pe plan profesional, dar și mult dorită celebritate.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.