Neslihan Atagul, protagonista serialului Fiica ambasadorului, Revelion de poveste alături de chipesul ei soț, Kadir Dogulu! Iată cum au fost surprinși cei doi actori!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 ian 2022, 09:47
video Foto(4)

Neslihan Atagul, actrița care da viață personajului Nare din serialul Fiica ambasadorului, apariție inedită alături de soțul ei, în noaptea de Revelion!

Deși în ultima vreme presă din Turcia a lansat zvonul că cei doi soți Neslihan și Kadir Dogulu s-ar află în pragul despărțirii, în noaptea de Revelion, aceștia au demonstrat tuturor că se iubesc la fel de mult și că nimic din ceea ce s-a speculat despre separarea lor nu este adevărat. În noaptea dintre ani, cei doi actori au petrecut împreună și au ținut totodată să le transmită și fanilor lor un mesaj.

Citeste si: Cine este micuța Melek din Fiica ambasadorului. Care este numele ei în realitate și cum a ajuns să joace alături de cei mai celebri actori

Neslihan Atagul, protagonista serialului Fiica ambasadorului, Revelion de poveste alături de chipesul ei soț

Celebrii actori Neslihan Atagul și Kadir Dogulu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Un destin la răscruce, în anul 2013 și s-au îndrăgostit iremediabial.

Iar în anul 2016 au hotărât să își unească destinele pentru totdeauna și au organizat o nuntă de basm, unde au avut alături prieteni aproapiati, rude și colegi de breaslă.

Citeste si: Mesajul neașteptat al lui Neslihan Atagul, protagonista din "Fiica ambasadorului" și Kadir Dogulu la o zi după ce au petrecut Revelionul împreună!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă între cei doi actori există o diferența de vârstă de zece ani, acest lucru nu a fost un obstacol în calea fericirii lor, aceștia ajungând deja la cinci ani de căsnicie care au fost presărați cu multe clipe frumoase, dar și cu unele probleme și mici neînțelegeri care apar inevitabil în orice mariaj.

Telespectatorii din România i-au cunoscut pe cei doi actori încă din anul 2016, în cadrul serialului Un destin la răscruce, difuzat la Kanal D.

Și ulterior, pe frumoasă actrița au putut să o revadă și în serialul Dragoste infinită, alături de carismaticul Burak Ozcivit. Iar din 3 ianuarie 2022, Neslihan Atagul a revenit la Kanal D în serialul Fiica ambasadorului, alături de celebrul Engin Akyurek.
De curând, în noaptea de Revelion, cei doi soți Neslihan și Kadir Dogulu au publicat o imagine sugestivă în care apar țînându-se strâns în brațe. Aceștia au transmis și un mesaj fanilor lor din mediul virtual, prin care le-a urat tuturor un an plin de prosperitate, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Neslihan Atagul, împăcare istorică după 7 ani! Protagonista din serialul "Fiica ambasadorului" a făcut pace cu unul dintre titanii serialelor turcești

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.